Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Palvin Barbi vagy Ariana Grande?

Palvin Barbi vagy Ariana Grande?

Figyelt kérdés

2019. márc. 13. 00:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

Mivel eleve teljesen más területen mozognak, - Barbi Victoria’s Secret modell, Ariana pedig befutott énekes - nem is hasonlítható össze a munkásságuk.

Ha személyiségről is szó esik, akkor mindenképp Barbi.

Annak ellenére, hogy állítólag nem egy IQ bajnok, és a valóságban kicsit butuska is, megmaradt egy alázatos, kedves, egyszerű lánynak, és nem szállt el.

Tudom, hogy a Grande fruskát most minden idők legtehetségesebb celebnőjének tartják, és óriási személyi kultusz, propaganda áll mögötte, engem nem tudott megvenni.

Nem arról van szó, hogy nem tetszenek a számai (mert egyébként van egy pár, ami igen), vagy nem tartom tehetségesnek, - hanem hogy elképesztően önimádó kis pukkancs lett.

Olyan stílusban kommunikál az állítólag “rajongóival”, hogy az már mindennek a teteje. Azt hiszi, hogy csak azért, mert nincs olyan pontja a világnak, ahol ne ismernék, bármit megtehet büntetlenül.

Egyre hiányosabb ruhákban vonaglik az agyonvakolt múmia képével (IGEN!), a szexuálisan túlfűtött dalocskáival pedig egyáltalán nem mutat jó példát a főleg 12-15 évesekből álló rajongótáborának.

És hiába védik rengetegen, amit biztosan el tudok mondani róla, hogy NEM alázatos, NEM eredeti, és NEM őszinte!

Ha ő olyan nagy vegán, és olyan degradáló stílusban nyilatkozott anno a nem vegánokról, akkor “a saját ízlése által kreált” Starbucks kávéja miért tartalmaz tejet és tojást?!

Vegetáriánusként eszembe se jutna, hogy hamburgerekkel pózoljak...

Egyébként erős kételyeim vannak a nagy “vegánságával” kapcsolatban, és még sok mással is, amivel magára vonja rengeteg ember figyelmét.

2019. ápr. 8. 07:52
 12/23 Dreglagennnn válasza:
96%
Szépség szempontjából, mind a kettő, mivel mind a kettő az esetem külsőleg. Ariana Grande szépségét megvédeném annyival az előttem szólóval szemben, hogy szerintem Ariana is természetes szépség, csak ő még is úgy érzi magát jól, hogy ha 1 kg vakolat van rajta (nem egyszer láttam smink nélküli képet róla). Belső szempontjából nem tudok dönteni, mert nem ismerem őket személyesen. Azt amit látnak sokan a TV meg a gép előtt ülve belőlük, az alapján nem lehet teljesen tudni azt, hogy valójában milyenek lehetnek emberileg és erkölcsileg.
2019. ápr. 9. 21:54
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

„Azt amit látnak sokan a TV meg a gép előtt ülve belőlük, az alapján nem lehet teljesen tudni azt, hogy valójában milyenek lehetnek emberileg és erkölcsileg”

Ezt most gondold át újfent... Már hogyne lehetne tudni. Ha erkölcsileg aggályos dolgokat népszerűsítenek, ha erkölcsileg aggályos életvitel bemutatásához adják az arcukat a médiában, akkor nem erkölcsös emberek. Ennyi.

2019. ápr. 10. 02:05
 14/23 Dreglagennnn válasza:
Nem kell mindent bevenni a média részéről. A legtöbb esetben képmutatóan viselkednek a sztárolt emberek, ezért nem kell mindent bevenni. Nézz a dolgok mögé, és megérted.
2019. ápr. 10. 09:27
 15/23 anonim válasza:
51%
Ariana ofc
2019. ápr. 10. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Mit nem fogsz fel azon, hogy ha az adott szerep amit eljátszanak kártékony, akkor ők maguk is?
2019. ápr. 10. 13:51
 17/23 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem Barbi szebb, Ariana is egy természetes szépség, de Barbi szerintem akkor is sokkal gyönyörűbb... Viszont Ariana öltözködése, haja jobban tetszik. Viszont a beszéd stílusa eh.. Igy összességében inkb Barbi
2019. máj. 6. 19:42
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
Hát, 153 cmes törpével hogy őszinte legyem nem igen mutatkoznék, így képrol jol jez ki, de ha mellém állna, pedig csak 183 vagyom, meg ugy is nevetseges lenne. Komolyan sem tudnam venni, max egy patron. Palvin Varbi arcot meg nem minden sarkon latsz, hiaba mondjak azt. Na meg magadabb is.
2019. máj. 9. 05:04
 19/23 anonim válasza:
60%
ariana-t latsz minden sarkon vagy mi? bocs hogy jobban szeretem őt xd
2019. máj. 15. 16:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom par ember milyen utcakon setal, de azert ilyen lanyt en meg egyiken sem lattam:

[link]

Hasonlo kekszemu babaarcuakat igen, de olyat nem, akinek ennyire osszhangban lennek a vonasai, fotogen lenne es melle kisugarzasa is van, ami a kepeken is atjon. Higgyetek el, a divatvilag nem hulye, nem alkalmazna Barbit, ha tenyleg atlagos lenne, foleg, hogy naponta latnak tiz 180 cm-40kgos orosz Barbie baba fele modellt - egyszeruen megis a mienk kell, mert o eladhato, a vilag 80%anak tetszik. Ennyi.

2019. jún. 16. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!