A tükör vagy a selfie mondd igazat?
Figyelt kérdés
Azért, mert tükörben sokkal szebb vagyok, hogyha pedig készítek egy selfie-t akkor már csúnyább.. pl. a selfien nagyobb az orrom, a füleim is és csúnyábbak a szemeim, pedig mindenik tükörben szép vagyok.. meg azt mondják mások is h szép vagyok.. akkor melyik igaz? Amit a tükör és mások mondanak, vagy a selfie? :D2019. márc. 10. 17:25
1/4 anonim válasza:
Egyikse, de a kép közelebb áll a valósághoz
2/4 anonim válasza:
A telefonnal készült selfie gyakran torzít. Közelről, rövid gyújtótávolságú objektívvel készül, emiatt a képnek gyakran hordótorzítása van (a kép közepén levő tárgyak ki domborodnak) és ami kiemelkedik, közelebb van a lencséhez (pl. orr) azt még jobban nagyítja. A szemből jövő vakuzás sem természetes, nem úgy világít mint a lámpafény (csillár) vagy természetes fény. Más lesz megvilágítva illetve árnyékban az arcon és körülötte. Én a jó ( nem torzító) tükörnek hinnék jobban.
3/4 anonim válasza:
Mindkettő hazudik. A tökörben pont fordítva látod magad, a selfie meg torzít. Egy rendes géppel, normális távolságból készült profi fotó mond nagyjából igazat.
4/4 anonim válasza:
Videó. Azon látod leginkább hogy mutatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!