Piercinget hány éves kortól lehet szülői beleegyezés nélkül?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem is beleegyezés nelkül.. akkor hogy vegyem rá a szüleimet, hogy piercingem lehessen? fülbe való pc-t szeretnék, sokat. Meg egyet az orromba is :) nem akarnak beleegyezni, hogy vegyem rá? :( 16/L2019. márc. 8. 17:40
2/7 A kérdező kommentje:
De hogy vegyem rá őket? 😍
2019. márc. 8. 18:31
3/7 anonim válasza:
Szerintem több esélyed van, hogy rávedd őket, ha nem ezer piercinget akarsz egyszerre. :D Először egyre kell rávenni őket. Sokszor, ha egyet megengednek, akkor a későbbiekben engedékenyebbek lesznek, hogy még szúrass piercinget.
4/7 A kérdező kommentje:
Téényleg :D ez egy jó tanács, akkor megpróbálom úgy! Köszii :)
2019. márc. 8. 20:14
5/7 anonim válasza:
Ez nem tetoválás,ha megunod akkor kiveszed és beforr. Ezt magyarázd el nekik!
6/7 anonim válasza:
Szalonfüggő. Nekem pl nem kellett. 16 voltam amikor a számba szurattam az elsőt.
7/7 anonim válasza:
Elárulom: Nem fog sose benőni rendesen egyik se.
Se szájnál se orrnál se fülnél...
+ várj már ki pár évet.
Rengeteg ismerősnek mondtam, hogy huszonéves korodig ne", de mégis.
Mostanra meg meglátszik a nyomuk/helyük.
Egyedül én hordom azokat, amiket szúrtam nyelvbe + fülbe 1
+ 2 micro dermal nyaknál gerinc mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!