1/11 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de ha srác lennék abszolút ez lenne a favorit :P
3/11 anonim válasza:
fugáznám a fingóját csak legyen melle is hozzá mert ha nincsenek meg az arányok elgázosodhatnak a dolgok
9/11 anonim válasza:
alma: vastag derék, keskeny csípő, keskeny váll, átlagos karok, lábak
körte: nagy fenék, vastag combok, széles csípő, karcsú derék, keskeny váll, vékony nyak
homokóra: egyforma váll és csípő, karcsú derék, lapos has, vastagabb nyak és combok
galamb: lapos has, vékony derék, nagy mell, arányos combok és váll, széles csípő
10/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Inkább homokóra legyen, de ha az nem jön össze, akkor se legyen egy "Kelljfeljancsi". Amúgy a képen látható hölgyek sem 100%-ban körte alakúak (az igazi körte olyan, mint szélen a rajz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!