Milyen erős Uv lámpa kell?
Figyelt kérdés
A múltkor vettem egy 9v uv lámpát de az nem köti meg a zselét. Nem tudom hogy aki maganak csinálja esetleg tudna-e segíteni hogy mennyire erőset kell vennem a 36v már jó?2019. márc. 5. 22:04
1/8 anonim válasza:
Nekem is 9w-os van, tökéletes. A rétegek között nyilván fixálok.
2/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. márc. 6. 16:46
5/8 anonim válasza:
Rétegek között NEM FIXÁLUNK, mivel a zselé ragacsos, vagy matt, portalan felületre tapad. Magadnak olyan marhaságot csinálsz, amit akarsz, de mást ne vezess félre vele. Pont...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De amúgy fixalás nélkül nem lehet csinálni? Hogy csak zselé megkött és kész? (Bocsi hogy ennyi kérdés csak még nem kezdtem tanfolyamot majd idén vagy jövőre szeretnék csak addig itthon magamnak)
2019. márc. 6. 22:26
7/8 anonim válasza:
Géllakknál működik, műkörömnél nem. Ott az utolsó réteget fixálod, formára reszeled a körmöt és utána fényzselével feded.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2019. márc. 7. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!