Másnak is van ilyen problémája?
21 éves vagyok, de az arcom ronda.. azt mondják a szemem szép, de azzal mit érek, ha hatalmas nagy görbe orrom van? Ráadásul fehér a bőröm, szeplős, mitteszeres, pattanásokra hajlamos, a hajam se szép, nagyon kevés hajam van. Ja és úgy nézek ki mint egy 14 éves. Ezt nagyon sok embertől megkaptam már. Nem akarok 30-nak kinézni, csak annyinek amennyi vagyok, de nem tudok, hiába sminkelek előnyösen, öltözködöm csinosan.. frusztrál. Annyi szép nő van, én meg béna...Pénzem nem tudom mikor gyűlne össze műtétre, így is egyetemista vagyok, szerény körülmények között élek.
Másnak is vannak ilyen problémái? (Tudom ennél nagyobb bajom ne legyen. :))

Nekem is volt problémám az orrommal és a hajammal és én is művi beavatkozást csináltattam mindkettőnél.
És hogy honnan lesz rá pénzed? A kulcsszót leírtad, egyetem!
Nyílván azért mész felsőoktatásra hogy milliomos legyél és nem csupán divatból mert ma ez a sikk.
Egy diplomásért ma kétkézzel kapdosnak a vállalatok így munkád lesz,diplomával meg hülyére keresed magad tehát lesz rá zseton ne aggódj hogy megműttesd magad.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!