Szerintetek csunya vagyok?
Figyelt kérdés
Van aki szerint helyes vagyok, van aki szerint nem. Mindenki csak az őszintét, nem fogok megsértődni.
2019. febr. 24. 17:43
12/26 anonim válasza:
Szörnyű a hajad. Tudom, a korodbelieknél ez most menő, de nem áll jól, hidd el. (Senkinek nem áll jól, nyugi.) Vagy vágasd le rövidre, vagy hagyd mindenhol hosszúra, de ez nagyon csúnya.
Gyerek vagy még, rengeteget fogsz változni, úgyhogy a külsőd többi részét nem fogom pontozni. Csak a hajon változtass.
13/26 anonim válasza:
A haj szerintem is szörnyű, de az arcoddal nincs baj.
15/26 anonim válasza:
Kicsit aggasztó hogy ma már a fiúk is a külsejük miatt aggódnak...
De hogy a kérdésedre válaszoljak, a hajad borzalmas, olyan mintha egy megkövült ecset lenne. Arcoddal nincs baj, jó az alapanyag, néhány év és jóképű férfi leszel
16/26 anonim válasza:
Felejtsd el ezt a hajat, totál nem illik hozzád, inkább növeszd meg. Az arcod jó, de persze még sokat fogsz változni, de alapvetően helyes pasi leszel.
17/26 anonim válasza:
A haj egyik képen sem áll jól neked másik fazont kellene választanod, a szemöldököd kusza, viszont az arcod aranyos szóval 10/7
18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kritikákat!
2019. febr. 25. 01:12
19/26 anonim válasza:
Nem vagy ronda egyáltalán! Ha muszály pontozni,akkor 10/6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!