Lehet a 3 in 1 primert a tipp felhelyezése előtt bolyhozás után és egyben a tip összereszelése után a saját körömlemezre is rakni a biztonság kedvéért vagy azzzal elrontanám?
Figyelt kérdés
Master NAils 3 in 1 primert vettem, kérdeztem szakembereket is, ők azt mondták hogy a bolyhozás után saját körömlemezre kell felvinni, de ők sztem azt hiszik hogy épített zselésre gondolok, pedig tip+zselét szeretnék.
Akkor végülis hová kell kenni a primert?
2010. júl. 1. 18:57
1/1 anonim válasza:
Ha savmentes akkor ne kend be vele a tip felhelyezése előtt mert a tip ragasztó nem tapad meg rajta. Viszont nail prepet alá kellene kenned,mert a tip alatt begombásodhat. Szóval miután összereszelted a tipet akkor kend be vele a körmöt.
De jobb lenne hogy ha inkább elmennél egy képzett körmöshöz és nem otthon kontárkodnál!!Vagy pedig tanuld ki a szakmát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!