Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire baj, ha egy lány nem...

Mennyire baj, ha egy lány nem hozza ki magából a maximumot?

Figyelt kérdés

Tehát nem festi a haját, nem szeretne semmilyen plasztikai beavatkozást vagy apróbb korrekciókat (pl szemöldöktetoválás, műszempilla), nem szolizik. Nem hord olyan ruhákat, amik felkeltik a figyelmet, nem vásárol gyakran, illetve nem látszik, hogy sminkel

25 felett 18-nak néz ki.

Mennyire elfogadható ez a mai világban, mikor már a csapból is Insta modellek folynak?

Mennyire engedheti meg magának valaki, hogy átlagos legyen?

2019. febr. 14. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Már többször volt ilyen kérdés, szerintem nézd vissza a válaszokat.

Ha Neked bejön ez a lány nem értem,hogy miért is számít az,hogy nem követi a trendet.Sokan pontosan az egyszerűséget, természetességet értékelik.

Nem a műszempilla, festett haj, máköröm extrém ruhák jelentik a maximumot egy kapcsolatban.

2019. febr. 14. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi köze ahhoz ennek, hogy mennyinek néz ki?

Nem baj, mindenkinek magához mért, mi a maximum. Szerintem a szemöldöktetkó nem maximun, az csak ront.

2019. febr. 14. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez tetszik.De az ilyen szavaktól mint :Insta Tinder Szerető Alfa a víz is kiver :)
2019. febr. 14. 10:49
 4/9 A kérdező kommentje:
2, Manapság már a 18 évesek igyekeznek 25-nek kinézni, és nem fordítva.
2019. febr. 14. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amiket felsoroltál az nem a maximum kihozása hanem egy természetes szépség elcsúfítása.
2019. febr. 14. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Majd ha 25 évesek lesznek örülnének ha 18-nak néznek ki, így szokott ez már lenni.

25 évesen még egyébként sincs szükség plasztikai beavatkozásra, vajon minek?

Insta modell... nem tudom hány pasi választaná ezt, és hány az Általad leírt lányt.

2019. febr. 14. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem ennek kellene lennie az átlagosnak a lányok körében? Szerintem egyátalán nem probléma. F
2019. febr. 14. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Az utcán nyilván megnèznek pasik,tehát ez alapján tudnod kène ìgy tetszel e.

Èn legalabbis ràjöttem,miòta termèszetes szèpsèg lettem csak az intelligens,elegáns pasik nèznek meg.

2019. febr. 14. 11:59
 9/9 Metionin ***** válasza:

Hát nekem ez nem egyenlő azzal hogy nem hozza ki a maximumot. Ha valaki már pl. plasztikáztat és mű dolgokat (szempilla, haj, köröm) rakat fel, akkor nem a saját arcából/testéből hozza ki hanem a sajátja helyett csináltat mást.

Szerintem amit írtál, az tök normális, nem átlagosabb mint a szinte minden lányon virító 100 D-s műszempilla meg a partyszemöldök.

2019. febr. 14. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!