Kifessem a körmömet vagy ne? Meg szeretném növeszteni, de nagyon gyenge, könnyen letörik.
Nagyon puha és gyenge a körmöm, ezért eddig sosem tudtam megnöveszteni. de nincs vitaminhiánya, nincsenek rajt fehér foltok.
mindenhol azt olvastam, hogy ha meg szeretnénk növeszteni fessük ki, de én bármilyen körömlakkot kipróbáltam, mindegyiktől lejönnek a rétegek a körmömről majd letörik, ha nem festem ki szintén letörik úgy hogy észre sem veszem, körömerősítő lakkokat is próbáltam már, de még rosszabbak mint a hagyományos körömlekkok. de én nagyon szeretném megnöveszteni, nem szeretnék műkörmöt. nincs megoldás? inkább ne is próbálkozzak megnöveszteni?
16/L
én sokáig rágtam a körmöm, így mikor végre leszoktam róla és elkezdtem növeszteni, nekem is rettentő gyenge volt, de nem adtam fel, idővel (évek) megerősödött annyira, hogy nem törik le csak úgy. a lakkozás nem hiszem, hogy jót tenne neki, legalábbis én azt veszem észre, hogy ha huzamosabb ideig lakkozom, akkor ismét gyenge és száraz lesz, lemezesen törik meg reped.
próbálj ki valamilyen vitamint, hátha az segít. revalid, söréletsztő, kinek mi válik be. jobb ötletem sajnos nincs, szerintem a lakkozással csak rontasz a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!