Dec 31. -én csináltattam orr piercinget, de a melóba kiakarják vetetni.8óra alatt beforr a piercing helye?
Figyelt kérdés
2019. febr. 13. 17:19
2/6 anonim válasza:
Ha nem is forr be, simán összeszűkülhet annyira, hogy ne tudd visszatenni. Az erőltetéstől megsérülhet és begyulladhat újra és újra. Nem jó ötlet minden nap kivenni.
Vagy vedd ki végleg és szúrasd újra később, vagy tegyél bele kevésbé feltűnő, szilikonból készült helyettesítőt, ami direkt erre való.
3/6 anonim válasza:
Vegyél melóba egy pattanás alakú piercinget :)
4/6 gustty válasza:
Válts munkahelyet. De ott van a munkaügyi békéltető testület. Fordulj hozzájuk.Azután úgyis másik munkahelyet kell majd keresned.
Ha a munkáltató munkaköri leiratba bele tette, hogy nem lehet, akkor vétettél és akár el is küldhetnek.Tetejében jól is teszik, hiszen a munkamorált megszegted.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem baj a tövények azért vannak,hogy megszegjük öket ;)
2019. febr. 19. 17:38
6/6 anonim válasza:
Nekem is mindig pattogtak érte.... Én nem szedtem ki csak levágtam a ragtapaszból kis darabot és leragasztottam így megbékéltek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!