Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek szép, ha...

Fiúk! Szerintetek szép, ha egy lánynak ki van festve a körme? Vagy ha natúr, akkor jobb?

Figyelt kérdés

2019. febr. 10. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Ez a festéstől is függ.

De ha másnem amiatt jobb, ha van rajta géllakk, ha alapból töredezik a körme és csúnya, így meg tud nőni és szebb egy picit. Mellesleg franciából van olyan ami olyasmi mint a sima köröm, de még is ki van festve.

Nekem éppen tetszik, ha egy lánynak ki van festve a körme, de ha nincs akkor is szép. Persze van olyan akinek, mint ahogy írtam törik, nem nő stb az csúnya, annál jobb, ha ki van festve.

(Amúgy elhiheted, hogy a legtöbb pasi egyáltalán nem nézi meg egy lánynak a körmét. Ha 11-12 ujja lenne az se tünne fel, max ha kézen fogva sétálnának.

2019. febr. 10. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a natúr jobban bejön.
2019. febr. 10. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

számomra a natúr.

Ha mindenképp festeni szeretné akkor valami visszafogott szín,vagy esetleg színtelen lakk.

Az ilyen 3-4 centi hosszú karmok egyenesen visszataszítóak számomra.

2019. febr. 10. 11:32
 4/7 Libers Pertz válasza:
59%
Az egyes válaszoló utolsó mondata a lényeg. Nyilván azt mondjuk, hogy persze drágám, csináld csak, ha tetszik, de biztos lehetsz benne, hogy csak akkor vesszük észre, ha szóba hozod.
2019. febr. 10. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Nőként válaszolok, ahány pasi annyi vélemény. Legyen ápolt a kezed és viseld úgy a körmeid ahogy szeretnéd. Én kaptam már mindenféle véleményt, de ahogy az egyik fiú is írta, aki szeret az nem a körmöd miatt fog.
2019. febr. 10. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Még jó hogy nőkhöz szólt a kérdés...

Kérdező! Igen én szeretem és nagyon tetszik mert nőies.

F/42

2019. febr. 11. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Lábán? Szeretem igen.
2019. febr. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!