Szerintetek Nádai Anikó arcra kiemelkedő szépség?
2019. febr. 8. 19:15
3/16 anonim 

válasza:

Itt úgyis mindenki azt fogja írni, hogy nem. Ez olyan magyaros szokás, egy szép nőre, aki valami híresség vagy celeb senki nem mondja, hogy szép, akkor se, ha az. xD
5/16 anonim 

válasza:

"Itt úgyis mindenki azt fogja írni, hogy nem. Ez olyan magyaros szokás, egy szép nőre, aki valami híresség vagy celeb senki nem mondja, hogy szép, akkor se, ha az. xD"
A kérdés nem az volt, hogy szép-e hanem az, hogy kiemelkedően szép-e... te degenerált.
6/16 anonim 

válasza:

Szerintem nem hogy kiemelkedő,de még csak nem is szép.Ráadásul buta mint a segg,és különösen irritáló az személyisége,sőt az egész nő úgy ahogy van.Én személyszerint rühellem.
7/16 anonim 

válasza:

Én mindigis nagyon szépnek találtam.
Kifejezetten bájos arca van.
8/16 anonim 

válasza:

Kiemelkedő szépségnek nem mondanám, de szép nő
10/16 anonim 

válasza:

szerintem szépnek szép, de inkább tucat. millió hozzá hasonló van. nincs benne semmi egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!