Csajszi05 kérdése:
Tudnátok PÉCSEN ajánlani piercing-est? 😊
Figyelt kérdés
Pécsen keresek pc-st,először fülbe szeretnék egy industrialt,és a rendes fülbevalóm fölé még 2másik pöttyöt! (Csak azért írtam le ezeket,mert nem mindegyik vállal industrialt..Remélem érthető volt..)2019. febr. 7. 18:57
1/3 Bright skins válasza:
Szia! Írtam privát üzit! :)
2/3 anonim válasza:
Szia. Én sok helyen voltam már,de mikor felfedeztem a mostani piercingesem,máshova semmi pénzért nem mennék😆
Nem tudom milyen piercinget szeretnél,nekem a cheek két oldalon volt 8000ft illetve a vertical labretem 4000ft,a legújabb,a double nostril is 8000ft,ha karikával kéred akkor nem 4 hanem 5000ft. A microdermal pedig 10.000ft:)
Tribal Tattoo citrom utca,és a Petit keresd😁
3/3 anonim válasza:
Most nézem hogy mit szeretnél bovsi az előbb nem igazán figyeltem.
Szerintem a két pötty a füledbe 4000.-/db az industrial lehet,hogy kicsit drágább,de azzal vigyázz,egy barátnőm arca most bénult le tőle fel oldalon...
(Előző voltam,ha gondolod írj privit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!