Milyen piercinget NEM csináltatnál?
Figyelt kérdés
Neked mi az ami már túlzás?2010. jún. 30. 19:05
1/29 anonim válasza:
Semmilyet. Máson nincs vele problémám, de magamon elképzelhetetlen lenne.
2/29 anonim válasza:
Semmilyet. De ami számomra az egyik leggusztustalanabb, az a nyelvben lévő. (Láttam már tele ételmaradékkal, úgyhogy elég is volt)
3/29 anonim válasza:
Én csak a puncipiercinget hagynám ki.
4/29 anonim válasza:
6/29 anonim válasza:
nekem van septumom (orrban középen) :D
7/29 Doriiisss válasza:
Intim, és az ilyen nagyon elvadultakat, hogy bőr alá meg ilyenek. De megvagyok elégedve a sima orrpiercingemmel is. :)
8/29 anonim válasza:
Köldök, szemöldök, nyelv, intim. Szerintem ezek közül az összes undorító. :D Viszont orr piercinget szívesen csináltatnék, de csak karikát, vagy a septum is tetszik meg az ajak piercing is. :) Ja és amiket még nem soroltam fel azok se jönnek be, csak annyi van, hogy inkább nem írnám le az összeset. :D
9/29 anonim válasza:
én se csináltatnék sehova:S
Sztem legundorítóbb nyelvbe, meg intim terültetre( bár olyat még nem láttam, de eltudom képzelni...)
10/29 anonim válasza:
intim piercing, az ha egyszer elfertőződik, akkor irtó károkat tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!