Ciki a mai világban ha valakinek nincs műkörme, hanem lakkozza a körmét?
Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 21:15
4/9 anonim válasza:
Nekem egyik sincs. Egyszerűen nem tudtam megszokni,pedig kipróbáltam. Egyáltalán nem érzem cikinek.
5/9 anonim válasza:
Nekem is natúr, lakkoztam de az utolsó lakkozásnál másnap egyben le tudtam húzni szóval vagy a lakk ment tönkre van én nem csinálok valamit jól de nincs kedvem ezzel kísérletezgetni.
6/9 anonim válasza:
Nem! A lényeg, hogy ápolt legyen. Az mindegy, hogy natúr, lakkozott vagy műköröm. Csak ne legye lekopva, lenőve, letörve stb. A műköröm is ciki ha már le van nőve. A körömlakkal csak az a bajom, hogy sokan akkor is fent hagyják, ha már le van pattogva fele. Na az nagyon ciki. Erre figyelj, hogy ápolt legyen mindig.
Egy körmös.
7/9 anonim válasza:
Én csak ápolom alapszinten , de nem szoktam sem kilakkozni sem műkörmöt csináltatni.
F/42
8/9 anonim válasza:
Nem. Nekem is csak azert van mukormom, mert anelkul ragnam a kormomet, ami alapbol nagyon vekony es konnyen torik, es a lakk is gyorsan lejon rola.
En irigylem azokat, akiknek termeszetesen szep es eros kormeik vannak, ha az enyem nem lenne egy csutka vacak, biztosan nem koltenek mukoromre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!