Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Leukémiás külsővel lehet...

Leukémiás külsővel lehet valaha olyan barátnőm, aki meg tud kívánni?

Figyelt kérdés

Aki hasonló adottságokkal született. Legjobban a leukémiásokhoz tudom hasonlítani. Vagy ha meghagyja a haját, akkor már huszonévesen szerzetes.

Nem elég, hogy szőkés, világos bőrű, még kopaszodik is és a homloka is magas és még a többi adottsága (magasság) is átlagos volt köztetek olyan, akinek sikerült valamilyen módon vonzóvá válnia a lányok szemében?

Tetoválásokat nagyon nem szeretnék, meg nagyon extrém stílust felvenni, de bármilyen ötletre nyitott vagyok aki hasonló cipőben jár(t).

2019. jan. 29. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csíkos a csíkossal, foltos a foltossal. Miért nem próbálkozol, egy "leukémiás" kinézetű lányt találni?
2019. jan. 29. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ismerek rákosokat de nehéz elképzelni honnan a retekből jött ez a hasonlat.

Attól, hogy világos a szőrzeted és kopaszodsz még nézhetsz ki jól. Öltözz jól, edz, ismerkedj nyitottan. Ha a szemöldököd is világos esetleg kipróbálhatod a festetését. Karaktert ad az arcnak. [link] a cikkben elég a képeket nézni, természetes de látványos a különbség.

2019. jan. 30. 13:07
 3/3 gublug válasza:

Szerintem nem gáz ha leukémiás külsőd van. Úgy értem, nem nézel ki úgy mint aki a halálán van. Ha világos és kevés a szőrzeted, ne aggódj miatta. De a hajadat borotváld hetente mondjuk. Az nem néz ki jól ha kevés a hajad és ritka is. Ergo, nyírjad. Vegyél egy gépet és minden héten nyírd.

Ha fehér a bőröd, meg általában sápadt vagy, az nem gond. Én is az vagyok. A csajokat néha nem érdekli. A csajok a tekintetemre buknak. Azt mondják gonosz.

De akár szolizhatsz is egy keveset. Ne vidd túlzásba.

És otthon is csinálhatsz fekvőtámaszt RENDSZERESEN. Az jó a vállra, karra, hasra, mellkasra. Nem kell kigyúrnod magad.

Szóval van egy csomó lehetőséged. Ha viszont tényleg beteg vagy, akkor meg kellene kérdezni egy mozgásterapeutát, hogy mi az ami nem árt neked.

2019. jan. 31. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!