Leukémiás külsővel lehet valaha olyan barátnőm, aki meg tud kívánni?
Aki hasonló adottságokkal született. Legjobban a leukémiásokhoz tudom hasonlítani. Vagy ha meghagyja a haját, akkor már huszonévesen szerzetes.
Nem elég, hogy szőkés, világos bőrű, még kopaszodik is és a homloka is magas és még a többi adottsága (magasság) is átlagos volt köztetek olyan, akinek sikerült valamilyen módon vonzóvá válnia a lányok szemében?
Tetoválásokat nagyon nem szeretnék, meg nagyon extrém stílust felvenni, de bármilyen ötletre nyitott vagyok aki hasonló cipőben jár(t).

Sajnos ismerek rákosokat de nehéz elképzelni honnan a retekből jött ez a hasonlat.
Attól, hogy világos a szőrzeted és kopaszodsz még nézhetsz ki jól. Öltözz jól, edz, ismerkedj nyitottan. Ha a szemöldököd is világos esetleg kipróbálhatod a festetését. Karaktert ad az arcnak. [link] a cikkben elég a képeket nézni, természetes de látványos a különbség.
Szerintem nem gáz ha leukémiás külsőd van. Úgy értem, nem nézel ki úgy mint aki a halálán van. Ha világos és kevés a szőrzeted, ne aggódj miatta. De a hajadat borotváld hetente mondjuk. Az nem néz ki jól ha kevés a hajad és ritka is. Ergo, nyírjad. Vegyél egy gépet és minden héten nyírd.
Ha fehér a bőröd, meg általában sápadt vagy, az nem gond. Én is az vagyok. A csajokat néha nem érdekli. A csajok a tekintetemre buknak. Azt mondják gonosz.
De akár szolizhatsz is egy keveset. Ne vidd túlzásba.
És otthon is csinálhatsz fekvőtámaszt RENDSZERESEN. Az jó a vállra, karra, hasra, mellkasra. Nem kell kigyúrnod magad.
Szóval van egy csomó lehetőséged. Ha viszont tényleg beteg vagy, akkor meg kellene kérdezni egy mozgásterapeutát, hogy mi az ami nem árt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!