Csajok mennyire vagytok féltékenyek a szőkékre?
Vagy ha a szőkék féltékenyek akkor ők mire?
Mi az ami a legjobban megzavarja az önbizalmatokat amikor egy másik csajra féltékenyen néztek?
Ha viszont rátok féltékenyek az mennyire jóleső érzés?

Egyáltalán nem vagyok féltékeny
Ha még rám ázok csak lesek h mire fel

Nekem soha nem tetszett a szőke haj. Színtelen, élettelen, ráadásul a természetes szőkékre jellemző hogy ritka, vékonyszálú.
Egy délies, dús, barna sörény, mint pl Penelopé Cruz-nak van, na az már igen.

Én szőke vagyok alapból, de barnák a szemeim. Nem egyszer szóltak meg érte, hogy "miért nem világos a szemem?" Mintha tehetnék róla. Avagy "nem hiszik el, hogy természetesen ennyire világos a hajam, hiszen a szemeim milyen sötétek már." Ilyen kombó is létezhet, micsoda újdonság. Azt is megkaptam párszor, hogy jobban állna a kék nekem, mit ne mondjak, azért rosszul esett. A barátomtól és másoktól is.
De a hajamra is inkább mindig beszólogatást kaptam, minthogy dicséretet.

Én természetes szőke vagyok és dús hajam van egyébként:D
Szeretek szőke lenni, mert ezzel együtt minden más szőröm is szőke, tehát nem szükséges szednem az arcomon a szőröm (még), sem a karomon, mert egyáltalán nem látszik.
Viszont annyiban irigylem a barnákat, hogy sokkal szebb smink nélkül a szemöldökük, ugyanis az enyém szinte nem is látszik sajnos ha nincs kifestve, így nem szeretem annyira a természetes arcom. Emiatt nagyon irigylem őket, ezen kívül viszont a saját hajszínem preferálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!