Normális, ha ennyire érdekelnek a ruhák, szépségápolás?
Nem költök sokat ilyesmire, de órákat el tudok tölteni azzal, hogy termékeket böngészek, hasonlítok össze, olvasok az összetevőkről, keresem az ideális krémet/sampont/hajbalzsamot.
Ha valamim fogyóban van, és nem az előzőt szeretném újravenni, akkor képes vagyok fél napot rászánni, hogy véleményeket, értékeléseket, leírást találjak a szimpatikus termékről.
A ruhákkal ugyanez. Ritkán veszek bármit is, de szívesen nézegetek szetteket, vagy csak simán ruhadarabokat, akkor is, ha nem akarok vásárolni.
Szeretnék erről leszokni, tehát egyáltalán nem foglalkozni ilyesmivel, mert nyilván mások sem teszik, és azt az időt hasznosan eltölteni, de eddig egy napnál tovább nem nagyon tudtam megállni, hogy ne nyissak meg semmi hasonlót.

Én is pont ugyanezt csinálom. De nem a mi hibánk, hogy ilyen sokat kell ezzel foglalkoznunk. :D A könnyen elérhető termékek, amiből 10 perc lenne bevásárolni, tele vannak olyan összetevőkkel, amik nem tesznek jót a bőrnek (vagy a hajnak). A kozmetika is fejlődik, de a piac nem követi olyan gyorsan, így muszáj alaposabban utánanézni a dolgoknak, ha komolyan foglalkozol például a bőrápolással.
Más meg, teszem azt, kötésmintákat/festékeket/barkács kellékeket/növényeket/sporteszközöket stb. nézeget állandóan, mert neki az a hobbija. Ez sem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!