Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A láb felső részén lévő szőrt...

A láb felső részén lévő szőrt is le kell borotválni?

Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik, hogy lent le van felül, a combomon pedig nem. De sokan mondják, hogy nem szabad leszedni mert ha nő csúnya. És a hassal mi az ábra ?
2010. jún. 30. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
És mi a f*sznak borotválod a lábad?
2010. jún. 30. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen világos barna, szőke szőröcskék vannak felül..idegsít, de nem tudom, hogy mit csináljak vele.. leszedjem vagy pedig hagyjam.. 15/L
2010. jún. 30. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért nem jó, mert pikk-pakk megerősödik a szőr és sötétedik is, na akkor már tényleg nagyon csúnya lesz és borotválkozhatsz kétnaponta.

Én gyantáztatok egy ideje, sokkal jobb és azon a részen, ahol még sosem borotváltam, de gyantáztatok, már egy csomó szőrszál nem is nőtt vissza. Sokkal jobb, tartósabb, és gyengülnek a szőrszálak.

2010. jún. 30. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Én leszoktam szedni ott is

Epilátorral akkor nem nő vissza olyan ' csunyán" söt inkább ritkulnak a szőrszálak.

2010. jún. 30. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor meg mért nem szeded ki?

ennyi erővel minden mindenhol megerősödik, akkor meg ne borotváld, hanem szedd ki, epiláld, stb!

2010. jún. 30. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Én leszoktam borotvával, évek óta, lassabban nő vissza sokkal mint térd alatt, és nem is lett erősebb sem.
2010. jún. 30. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, ez nekem is nagy dilemma.

Ráadásul ha saját magadnak borotválod/gyantázod/epilálod az úgy elég necces, mert hátul a combodat nem nagyon látod...

2010. jún. 30. 12:39
 8/9 anonim válasza:
én a combomat is leszoktam borotválni és nekem nem nő vissza gyorsan sőt sötétebb se lett....
2010. jún. 30. 12:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak !
2010. jún. 30. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!