A láb felső részén lévő szőrt is le kell borotválni?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik, hogy lent le van felül, a combomon pedig nem. De sokan mondják, hogy nem szabad leszedni mert ha nő csúnya. És a hassal mi az ábra ?2010. jún. 30. 12:29
1/9 anonim válasza:
És mi a f*sznak borotválod a lábad?
2/9 anonim válasza:
nekem is ilyen világos barna, szőke szőröcskék vannak felül..idegsít, de nem tudom, hogy mit csináljak vele.. leszedjem vagy pedig hagyjam.. 15/L
3/9 anonim válasza:
Azért nem jó, mert pikk-pakk megerősödik a szőr és sötétedik is, na akkor már tényleg nagyon csúnya lesz és borotválkozhatsz kétnaponta.
Én gyantáztatok egy ideje, sokkal jobb és azon a részen, ahol még sosem borotváltam, de gyantáztatok, már egy csomó szőrszál nem is nőtt vissza. Sokkal jobb, tartósabb, és gyengülnek a szőrszálak.
4/9 anonim válasza:
Én leszoktam szedni ott is
Epilátorral akkor nem nő vissza olyan ' csunyán" söt inkább ritkulnak a szőrszálak.
5/9 anonim válasza:
akkor meg mért nem szeded ki?
ennyi erővel minden mindenhol megerősödik, akkor meg ne borotváld, hanem szedd ki, epiláld, stb!
6/9 anonim válasza:
Én leszoktam borotvával, évek óta, lassabban nő vissza sokkal mint térd alatt, és nem is lett erősebb sem.
7/9 anonim válasza:
Igen, ez nekem is nagy dilemma.
Ráadásul ha saját magadnak borotválod/gyantázod/epilálod az úgy elég necces, mert hátul a combodat nem nagyon látod...
8/9 anonim válasza:
én a combomat is leszoktam borotválni és nekem nem nő vissza gyorsan sőt sötétebb se lett....
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak !
2010. jún. 30. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!