Szerintetek egy ilyen tipusu lanynak melyik hajszin allna jobban? Nagyon nem tudok donteni?
Felig azsiai vagyok, de az arcom inkabb europai. Hasonlo a borszinem es szemszinem mint ennek a lanynak, a hajam eredetileg sotetbarna (nem fekete). 2 dolog kozott vacilalok. Vilagositsam vagy sotetitsem. Mind ketto mellett vannak ervek es ellenervek.
Sotet haj:
- szinte mindenki azt mondta ez a szin jobban all
- kepeken nagyon tetszettem magamnak
- viszont eloben gyuloltem, nagyon ugy ereztem oregit, es hogy nem vagyok onmagam.
Egyszeruen keptelen voltam vele azonosulni.
Vilagos: - nehez volt kezelni a lenovest
- nagyon fiatalit ( jo ertelemben)
- viszont zavart a lenoves, es az hogy sokszor voroses narancsos arnyalatba ment at a hajszinem.
- imadtam magam ezzel a hajszinnel es sohasem ereztem magam annyira szepnek mint ezzel a hajjal.

Világosat ajánlanám mindenképp mert az egyedibb az ázsiai nőknél.
F/42

Én is a világosabbra szavaznék. A lenövés ne zavarjon, nagyon sok nő szőkíti a haját, és senki sem fintorog rájuk csak mert láthatóvá válik a lenövés egy idő után.
Pláne, hogy nem tudtál azonosulni a sötétebb hajszínnel, akkor ne festesd sötétre.
Lehet, hogy csak irigységből mondták neked, hogy jobban áll a sötét szín, mert az ázsiai lányok (tudom, te csak félig vagy az) nagyon szépek, és talán a többi lány így akarta megakadályozni, hamis bókokkal, hogy még szebb legyél, tehát, hogy nehogy megint világos legyen a hajad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!