Csak en koltok ennyit a hajamra fiukent?
Minden heten penteken jarok Barber shopba 3500 ft / alkalom. Szeretem ha jol megvan csinalva, itt kb olyan szinten csinaljak mint a modelleknek, ugyhogy szerintem
megeri meg igy sokkal jobban nezek ki.
Ezenkivul meg kb havi 8ezer elmegy wax,hajhab,lakkra. Van mas is ilyen aki ennyit kolt a hajara?

Én havonta járok pestre barber shopba, szintén 4000.
Szerintem a heti az sok, bár ha van pénzed, miért ne.
Hajlakkot meg clayt használok, meg textúráló sprayt. 1 hajlakkot, meg 1 clayt is egy év alatt elhasználok, a morgan texturizing spray meg szállítással együtt 7000. Ebből évente 2-t használok el.

Melyik barbershopba jársz? (már elég sokféle van aztán egymást majmolják)
Én mesterfodrászhoz járok 4500 ~4 hetente megyek, a hajam mindig patentül be van lőve ha ki kell mozdulnom akár csak a boltba is, amit a hajamba kenek az is ilyen ~7000ft os kategória, 3-4 hónapra elég most by villain gold digger, de mikor mi.
Sampon+kondícionáló 10 000ft fél évre.
Furcsa világ azért, régebben a férfiak elmentek havonta 1000ft ért hajat vágatni, meg az egyben tusfürdő+sampon+zsíroldó+wc tisztító+öblítő kategóriás 500ft os "sampont" használták azt jóvan. :D Most meg egyre több férfit köztük magamat is látom akik többet költenek a hajukra mint a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!