A fenekemen van kis bemelyesedes?! Hogy lehetne eltuntetni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 18. 16:13
1/10 IronYpetya válasza:
Ha középen és függőleges kanyon, azt sehogy, az gyárilag kell oda, egyesek "vágánynak" csúfolják! :D
Amúgy meg milyen mélyedés mégis? Csak nem egy narancs? Narancsbőrike? Azt a hájika okozza, amit a testzsír százalékod csökkentésével és sportolással (spinning, lépcsőzés, futás, stb.) lehet durván visszafordítani.
2/10 anonim válasza:
Edzéssel meg megfelelő étrenddel. Fú mondani milyen könnyű, bárcsak úgy adnám ezt a tanácsot hogy közben én is betartom :D
3/10 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan? Stria, narancsbőr?
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok testes, vekony vagyok, a fenek bal oldalan van, ha jobban megnezi valaki akkor latja,mintha kiharaptak volna onnan egy darabot :D nem tudom mi ez...
2019. jan. 18. 18:07
6/10 anonim válasza:
Ilyen nagyon sok embernek van. Sehogy.
7/10 anonim válasza:
mondom hogy puszilgatni valóóóóóó
erre gondoltam
10/10 anonim válasza:
Tudod te hány lány szeretne ilyet?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!