Válaszolok akármire kérdése:
Azt szeretném kerdezni, hogy a szoliba hassal vagy háttal kell be feküdni, illetve alsógatyába vagy anélkül érdemes?
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 12:43
1/5 anonim válasza:
Háttal gatya nélkül.
De én a helyedbe álló szoliba mennék.
A fekvőbe ki tudja mit szedsz ossze
3/5 anonim válasza:
Úgy mész ahogy akarsz. Gatyàban vagy anélkül. Nincs rà szabàly.
Valóban higiénikusabb az álló. Mindkét fajta szoliban van pozitívum és negatívum. Az egyik jobban szépen barnítja a làbat a màsiknàl meg szinte nem is barnul.
Én saját fekvő szolimat használom. Magamnak fertőtlenítem, ezért tudom hogy nincs semmi baci rajta.
Háttal fekszek elösszőr, félidőnél pedig átfordulok hasra.
4/5 anonim válasza:
Valójában, úgy fekszel be ahogy akarsz. De egyet értek az előttem szólókkal, az álló az higiénikusabb. És hatékonyabb is. Arra figyelj, hogy legyen fertőtlenítő, és ha nagyon feketék a csövek végei, akkor az régi cső lehet, és megégethet.
5/5 Ko-La válasza:
Hát,ha pasi vagy,jobban teszed ha betakarod a farkad/vmivel/,mint a csirkecomb végét szokták alufóliával.Mivel sosem napoztattam addig,jól leégett((.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!