Mit tegyek ha nem akarom átvenni a csomagot amit rendeltem?
De miért nem akarod?
Lehetne benned annyi emberség hogy átvedd. Amúgy van lehetőség vissza küldeni.
Ha cég általában visszaadják a pénzt, ha magánszemély és utánvéttel veszed egy rakás pénzt veszít rajtad.
Aki meg így látatlanba ekézi hogy "hülyegyerek minek rendeltél" hadd meséljek.
November 22-én rendeltem egy csomagot külföldről. December 20-án, miután többször megnyugtattak hogy igen persze minden oké küldik, kaptam egy emailt, hogy a 21 rendelt termékből sok nincs raktáron, a többit küldik és itt van egy kedvezménykupon, köszi puszi. ez 3 termék volt, nem kérdezték meg kell-e az a 3 magában egy hónap múlva, ráadásul a kuponnal olcsóbb lett volna újrarendelni, mert ez a 3 pont teljes áron jött volna alapból, amit küldtek egy új rendelésbe tették bele. Persze azonnal írtam hogy légyszi akkor töröljék a rendelést, magamnak kuponnal újra rendelem. Válasz: bocs azt nem lehet törölni, majd ne vedd át. Ezen a ponton még nem volt feladva a postán, még csak feldolgozás alatt volt. Szóval nem veszem át.
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!