Szerintetek Lady Gaga szép és sexy?
Kérdező olyan képeken valóban nagyon szép, ahol egy hatalmas napszemüveg takarja a fél arcát :D:D:D Amúgy iszonyat ronda és semmi szexi nincs benne, én szeretem pár számát, de őszintén, nagyon idegesítő, hogy folyamatosan fel akarja magára hívni a figyelmet az ocsmány ruháival:S Csak azért figyelnek fel az emberek a ruháira, mert annyira szarok hogy már jók!:D
Pl. Poker face klipben kinéz valahogy, mert a fél feje le van takarva meg ki van sminkelve...Így bárki lehet szép. Szerintem ő még így sem az!
Szerintem ezeken sem szebb talán az első képen de azon is annyi smink van rajta h lassan le fog folyni.
Nekem szemüvegbe hát nem tetszik de ha nem látszik a feje akkor jobb meg aztán az utolsó képen amit kiraktál azon is csúnya mint a köpedelem. Ha nem lenne kint annyira a pun.á.ját akkor szebb lenne.
hát az Alejandro klippben nagyon NAGYON ronda :S
túlságosan is :D
de van olyan képe, vagy klipp, ahol meg gyönyörű :) de ot tmég hosszú haja volt... az alejandros klippjében pedig jóhogynem kopasz.lassan oda is eljut vagy mi?
elég érdekes lett :S
de hát tudjuk, hogy a képek meg szétvannak retusálva..
szóval nekem jelenleg ronda
Nagyon gáz, hogy valahol tök vékony a képeken, élőben meg akkora p!csája van... Pl. [link]
Így lehet észrevenni mennyit retusálnak rajta, hogy kinézzen valahogy. Érdekes, hogy 1 smink nélküli képet se vállal fel magáról... Profi sminkesek, fotósok mellett bárki szépnek festhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!