Csajok! Ti leszeditek szátok felett lévő szőrt?
Figyelt kérdés
Ha igen mivel? Gyanta, borotva vagy esetleg szőkítés?2010. jún. 28. 13:27
11/15 anonim válasza:
Szerencsére nekem nem látszik semmi, úgyhogy nem szedem:)
12/15 anonim válasza:
Hát, nekem elég erősen látszódtak, aztán mikor összejöttem a barátommal, elkezdtem szedni, szemöldök csipesszel...gyorsan megvan, és nem erősödött meg mert a szálakat nem 'eltöröm' hanem kihúzom gyökerestől:)ritkult, halványabb....ugyanaz mint a gyanta csak nem egyben hanem szálanként történik:) bár a pasim tudja h szedem, meg azt is h hogyan, és látott is már úgy, hogy nem volt kiszedve, azt mondta h így is szeret!ez a lényeg!:)))
13/15 anonim válasza:
Én epillálom.
Egyes barátnőimnek k*rvára látszik, és mindig jönnek a "semmi pénzért nem szedném le" szöveggel... Pedig rájuk férne...
14/15 A kérdező kommentje:
21:47 -es hát ez az! Én barátnőmmel voltam DM-ben vásárolni és vettem Veet arcgyantát. Megkérdezte, hogy minek veszek ilyet. Most ha nem a barátnőm lett volna azt mondtam volna neki, hogy azért mert nem szeretnék úgy kinézni mint te. (persze neki nem ezt mondtam xD ) Elmagyaráztam neki, hogy szerintem az ronda és hogy engem zavarna. Ő meg, hogy úristen ő semmi pénzé nem szedné le. Pedig ráférne... Ezért voltam kíváncsi a véleményetekre :) Hogy csak én gondolom így, de látom a többség így gondolja :)
2010. jún. 29. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!