Ti szoktatok válaszolni Gardrobcserén ehhez hasonló esetekben?
Figyelt kérdés
Herótom van már az olyan kérdésektől, mint a "szia megvan még?". Korábban mindig visszaírtam, hogy igen, megvan, de sosem írtak vissza :D
A másik, kiírtam mindent az oldalamra, amit fontosnak tartok, a terméknél is nagyjából, ráadásul direkt írom is a termékleírásba, hogy olvassák el az oldalamnál lévő bemutatkozást, mert minden infó ott van (szállításról, nincs csere, felvéve kép, stb). És richtig olyat kérdez 10ből 8 lány, ami ki van írva. Odaböfögi, hogy "csere?" vagy csak automata üzenetet dob (amire most mit reagáljak? :D)
Én már ezeknek vissza sem írok.
De, természetesen ha kihagyok valamit, pl. méret, centik szállítási költség összege, vagy ha esetleg katalógusfotót kér, annak az embernek reagálok, de ne mááár...
2018. dec. 26. 11:28
1/2 anonim válasza:
En nem irok vissza az ilyeneknek. Ha kint van a leirasban vagy a bemutatkozasban es rakerdez, nem irok vissza. Ha kint van az oldalon es megkerdezi, hogy megvan meg, akkor visszairok, mert en is ezt szoktam irni, mondjuk utana meg felteszek par kerdest a ruharol. De a megvan meg? Kerdes onnan ered, hogy sokan nem jelzik, ha egy ruha elkelt.
2/2 anonim válasza:
Én azért kérdezem meg, hogy megvan-e még az adott ruhadarab, mert amikor műr 3 hónapja rakta fel az illető, akkor nem biztos, hogy már megvan. Sokszor futottam bele abba, hogy kértem volna pontosabb infókat, de csak azt a választ kaptam, hogy már eladta másnak, csak "elfelejtette" leszedni a hirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!