Vio kérdése:
Van olyan làny aki gyantàztatta màr a pajeszàt és az arcàt?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem rà kellet venem magam , hogy csinàltasam meg , mert nagyon làtszott! Nem erős , de nagyon sok fekete pihe rövid/hosszu! 😢 Szeretném tudni , hogy kb mire szàmmitsak... ugyan ugy fog vissza nőni vagy erősebben... esetleg gyengebben kevesebb? Köszönöm a vàlaszokat! 21/L2018. dec. 21. 22:19
1/4 anonim 

válasza:

Vissza fog nőni.
Bizonyos szálak az évek során megerősödhetnek de ez amúgyis megtörténik ha gyantázod ha nem.
Utánna piros lesz 2-3 órán át.
2/4 anonim 

válasza:

en a pajeszomat havonta gyantaztatom. az evek soran jol kikopott az also resze, a felso ami a hajamnal van sajnos eros maradt.
3/4 anonim 

válasza:

Nekem is le lett gyantázva, mert elég sok van. Nekem bajuszom és az állam is szőrös,így onnan is legyantáztuk. Ugyanúgy,ugyanolyanra nő vissza,semmi változás, bár nekem sem régóta van leszedve. Remélem idővel kikopik
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
2018. dec. 23. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!