Melyik ruha boltba lehet jó minőségű ruhákat kapni?
Sajnos ma már tulajdonképpen mindegy, hogy honnan vásárolsz, mert sokkal rosszabb minőségű anyagokkal dolgoznak, mint akár 5 éve.
A 35 ezer Ft-os Guess táskám is pár hónap alatt tönkrement.
Sajnos a cégek egyre jobban ráálltak a mennyiségre, mert minden vásárló minden évben a legújabb kollekcióban akar feszíteni.
Nálam a C&A, H&M említésre sem méltó, mert bármit veszek ott, 2 hónap múlva már olyan bolyhos az anyaga, mintha egy negyven éves rongy lenne.
A New Yorkerben pár évvel ezelőtt még lehetett találni abszolút basic alapdarabokat, de sajnos ők is egyre inkább átálltak a műszálas kínaira.
Viszont az Inditex márkáiról elég jó véleménnyel vagyok: Zara, Bershka.
Nyilván ott is meg kell nézni az agyagokat, mert akárhol vásárolsz egy pókháló vékonyságú pólót, az biztos, hogy elszakad egyszer.
Ami még jó a plázás márkák közül, az Orsay. Itt én még soha nem vásároltam rossz minőségű ruhát, de mivel most látom, hogy fiú vagy, gondolom ez az opció nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!