Anyukám nem szeretné hogy modellkedjek. Mivel tudnám őt meggyőzni hogy elkezdhessen?
Figyelt kérdés
tanulnék is mellette2018. dec. 15. 13:47
1/13 anonim válasza:
mennyire biztos hogy alkalmaznának? mert hiába akarod nagyon-nagyon, ez nem így működik.
3/13 A kérdező kommentje:
már több ügynökség is felkeresett, megvannak a méreteim is. anyukám azért nem szeretné mert egyrészt eléggé félt, és azt hiszi hogy a modell egyenlő a ku*vával...
2018. dec. 15. 14:42
5/13 anonim válasza:
Anyukád jót akar neked, bármilyen nehéz is elhinni.Rengeteg szenvedéssel, lemondással és veszéllyel jár, kihat az ember egész életére... én nem mondanám, hogy a modellek k*vák, viszont az tény, hogy az ő testük is árucikk valamilyen módon, aminek valószínűleg egy szülő szintén nem örül...és a veszélyek is ebben rejlenek. Beszéljétek át a dolgot még, gondoljátok át, mondd el neki hogyan kerülnéd el a gondokat szerinted...
6/13 anonim válasza:
Egyaltalán nem hasonlítható össte a k@rvákkal, ilyennel ne is foglalkozz. De eléggé pusztító életvitel, ha be is futnál, akkor meg mentalisan is eléggé tönlretehet, nem viccből volt elég sok öngyilkos modell satöbbi, inkább ezek miatt aggódj.
7/13 anonim válasza:
22 éves korodra kiégsz mint egy szál gyufa. Nagyjából semmire nem tudod használni amit ott "tanulsz".
8/13 A kérdező kommentje:
a tanulást úgy értem, hogy folytatnám a gimnáziumot, után pedig egyetemre mennék.
2018. dec. 19. 21:52
9/13 anonim válasza:
Gondolom még nagyon fiatal vagy és butácska. Hallgass édesanyádra és ne modellkedj.
10/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok :D
2018. dec. 26. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!