Lányok szerintetek szexi ha a pasinak van egy kis pocija?
17 éves fiú vagyok és egy kis pocakkezdeményem nőtt
Ami sokak szerint szekszi is. Aki akarja annak küldök képet priviben

Határozottan nem.
Kedves kommentelő... Nem csak a 25éveseken látni ...sajnos a tizen pár éves kortól az idősekig 😂
Egyre kevesebben figyelnek oda testükre.
Én feszesítő és formáló edzést csinálok jó pár éve, tény nem is volt gondom, mert mindig sportoltam valamit vagy mozogtam (manapság meg tesi órát se bírják rendesen megcsinálni... a korosztályomban anno is már hanyagolt tantárgy volt...de meg is látszik ennyi idő elteltével 😂 rajtuk)
18 az öcsém, meg is dícsértem, amikor boxerbe járt anyáméknál, hogy szépen karban tartja magát.😄
Párom kondiba jár.
A kolléganőim s köztem elment, az egyik 60+os némán mutogatja felém kezeivel, hogy milyen szép széles vállai vannak, másik meg a fenekét nézte 😂
Amikor kiderült, hogy a felettesük akiről mutogatnak az én párom fél éve: Le voltak sokkolva 😂, amikor egy alkalommal jött hozzánk s magunk módján üdvözöltük egymást felvállalva.
Vicces volt 😁
Amennyi ember annyi izlés s személyiség...
Valakinek a lapos edzett has, valakiknek a túl edzett, valakiknek a pocakos, másoknak pedig a tipikus mackós jön be ...stb.
De ez nem csak hasnál van; arcvonásoktól a szimpla alap alkatig minden.
Én magamon s páromon is kifejezetten a lapos enyhén látszódó izomvonalas hasat szeretem.
25/N 27/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!