Lányok és nők figyelem! Hol tudnék ilyen szandált venni? (nőit)
Figyelt kérdés
Ilyen ezüst szandált szeretnék:
Ez a szandál ideji model, mennyibe kerül kb. és MILYEN MÁRKÁJÚ?
(Nagyon szeretnék egy ilyet,már két éve keresem a megfelelőt) :) Ha legalább láttál nagyon hasonlót,légyszi írd meg,de nekem ez kellene.16/L
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
2010. jún. 27. 17:15
11/21 A kérdező kommentje:
Szívesem megnézném,hogy te nyáron,ha sietsz,ha fáradt vagy és nagyon kell neked ez a szandál,akkor te véletlenül sem ejtenél egy hibát sem.
2010. jún. 27. 18:32
12/21 A kérdező kommentje:
17:53-nak szólt az előbbi.Ezért jutott ide Mo.,mert a magyarok,ilyen nagyképű,kötekedős és hitetelen népség...
Nem a semmiért járok az ország ötödik legjobb gimnáziumába.Segíte,talán azért,mert van valami "kis" eszem... A többi válaszolónak köszönöm a kommentet.
2010. jún. 27. 18:35
13/21 anonim válasza:
Kínaiban is láttam ilyet, még ezüstben is, csak kövek vannak rajta. Más színben van Deichmannban is. Kb 5000 Ft
14/21 anonim válasza:
érdekes, én még álatalánosba járok, mégis helyesebben írok. ezt már kár menteni, szívecském.
15/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy egy pisis vagy,uganis azok nagyrészt így beszélnek...
2010. jún. 27. 22:33
16/21 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve,hogy egyetlen egy helyesírási hibám volt,kíváncsi lennék a bizonyítványodra
2010. jún. 27. 22:34
17/21 A kérdező kommentje:
Tényleg?Nem úgy veszem észre!Az írok hosszú i nem rövid i,a szivecském rövid i,a szivecském elé nem kell vessző és ezt-tel nem kezdünk mondatot... Mit is mondtál előtte?
2010. jún. 27. 22:39
18/21 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve,hogy lányok és nők kommentjét vártam,nem kisgyerekekét!
2010. jún. 27. 22:41
19/21 anonim válasza:
Ideji, hahaha
Én meg a te bizonyítványodat nézném meg, neten könnyű szájhősködni.
20/21 A kérdező kommentje:
nekem egy hibám volt,míg neked három
2010. jún. 28. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!