Tesin kötelező felkötni a hajunkat! (? )
Nálunk kötelező volt, balesetvédelmi okokból. Én se vagyok oda a copfért de ha ez a szabály akkor ez van, egyetemen meg a labor miatt kellett mindig összefogni. Nem mindig az van amit mi akarunk, ez van.
Amúgy a fiú aki tetszik. Ha összejönnél vele, szerinted meddig titkolhatnád előle a füled? Te adsz olyanok véleményére akik a füled alapján ítélkeznek?
Igen ha benne van a szabályzatban.
Amúgy nem értem, amikor egész órán rohangáltam, folyt rólam a víz, köhögtem (minket rendesen átmozgattak) pont magasrol lekakiltam, hogy még egy ok miatt hülyén nézek ki.
Ha tetszel a csávónak felkötött hajjal is fogsz. Ha nem akkor bármit csinálhatsz pont nem érdekled majd.
Amúgy rengeteg férfi vonzónak találja a felkötött hajat, Pavlovi reflex...
Kislány, ne rizsázz s pampogj, inkább fogadd el ami van.
Fogadd el a képedet és a tanár utasítását.
Ha valakinek ronda a feje a haj nem takar sokat...
Tuti nem igen teljesítesz tesin, mivel a rendes teljesítéshez sportban és tesi órán is hatalmas előny az össze kötött haj.
Pasiknak amúgy pedig jobban bejön az olyan csaj, akin látszik, hogy mozgékony (fantáziálnak is s jobban megnézik az olyan csajt).
A testünk karbantartása minimális torna formájában fontos. Ha nem figyelsz ilyen téren magadra, olyan leszel huszonéves korodra, mint az én korombeliek xD
Elhíztak, semmi alakjuk, lóg sok minden rajtuk s úgy néznek ki, mint a 40-50 évesek...
Csajszi, én a helyedben nem a füleden lennék kiakadva, de idővel rájössz...vagy nem.(nem jössz rá ha ostoba vagy)
((én már túl vagyok a reggeli edzésen s készülődök 😉))
A lenyalt semmilyen kibontott haj elég sablonos a mostani lányok közt.
+ ha összejössz valaha valakivel úgyis látni fogja az összes porcikádat... Úgy fogad el amilyen vagy, ha meg nem, akkor nem is szeretett csak lyukra ment 😂
Szép dolog a szerelem, de naaaagyon nehéz megtalálni az ideális pasit.
"ki fognak röhögni"
😂😂😂 --> megtörtént!
Inkább próbálj jó csaj lenni: Mozgás, ápoltság, saját stílus, hobbik, valamiben legyél ügyes/kiemelkedő (nem csak tanulással lehet am.), keresd meg miben vagy tehetséges, legyen egy pozitív kisugárzásod és testtartásod.
De leginkább ami hatalmas kincs napjainkban: Önbecsülés s női tartás.
Ezek sokkal fontosabbak, mint egy copf viselése 45percig olykor...😁
Nincs mit veszítened, mivel nem a tied a srác. Akkor főleg nem vesztettél semmit, ha leszólna téged!
Csak gondold át...
Koncentrálj magadra!
Ha jó nővé válsz s ügyelsz magadra, az nagy előny mindenhol s a jövőben is van eredménye.
Figyeltem magamra s letojtam, hogy olykor kilógtam, de meg is van az eredménye.
Fiatalos, combközépig érő haj, ápoltság, sajátos stílus, jó kisugárzás, egészséges formás test.
Smink: Szemkörüli karika eltűntetése az össz-vissz amit használok.
A pasik pedig olykor irritálóan tapadnak.
Van hogy tizenéves kisfiúk próbálkoznak be... S lekoppintom a kisfiaim, hogy közel 2x annyi vagyok, mint ahány évet élt.
Megtaláltam életem párját, de én is estem előtte pofára, mert a pasik/nők 90%-a nyomi, alpári, alacsony mentalitású s csak külsőségeket nézték magukon s másokon...
Sok sikert önmagadért!
Hosszú út áll előttem is, de előtted mégtöbb 😉
Kitartást!
#13-as, mintha magamat hallanám a jövőből :D
Nagyon hasonlít az értékrendünk, stílusunk, csak én még tizenéves vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!