Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tesin kötelező felkötni a...

Tesin kötelező felkötni a hajunkat! (? )

Figyelt kérdés
Eddig nem, de most ránkszólt a tanár hogy copfozzuk már fel a hajunkat, mert szemünkbe lóg, beleakad v mibe, stb. Egyrészt engem egyáltalán nem zavar a hajam semmiben, ha meg azon múlik a jegyem hogy akadályozott a hajam, akkor így jártam. Engem a tesi jegy nem nagyon hat meg. Nem lenne nagy akadály felfogni a hajam, de nagyon nem áll jól semmiféle copf/frizura sem és amúgy is hatalmas nagy füleim vannak. Ki fognak röhögni. Meg van egy fiú aki tetszik és ha úgy meglát......mit csináljak?

2018. dec. 10. 18:51
1 2
 11/20 Metionin ***** válasza:
88%

Nálunk kötelező volt, balesetvédelmi okokból. Én se vagyok oda a copfért de ha ez a szabály akkor ez van, egyetemen meg a labor miatt kellett mindig összefogni. Nem mindig az van amit mi akarunk, ez van.

Amúgy a fiú aki tetszik. Ha összejönnél vele, szerinted meddig titkolhatnád előle a füled? Te adsz olyanok véleményére akik a füled alapján ítélkeznek?

2018. dec. 10. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen ha benne van a szabályzatban.

Amúgy nem értem, amikor egész órán rohangáltam, folyt rólam a víz, köhögtem (minket rendesen átmozgattak) pont magasrol lekakiltam, hogy még egy ok miatt hülyén nézek ki.

Ha tetszel a csávónak felkötött hajjal is fogsz. Ha nem akkor bármit csinálhatsz pont nem érdekled majd.

Amúgy rengeteg férfi vonzónak találja a felkötött hajat, Pavlovi reflex...

2018. dec. 11. 01:43
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

Kislány, ne rizsázz s pampogj, inkább fogadd el ami van.

Fogadd el a képedet és a tanár utasítását.

Ha valakinek ronda a feje a haj nem takar sokat...

Tuti nem igen teljesítesz tesin, mivel a rendes teljesítéshez sportban és tesi órán is hatalmas előny az össze kötött haj.

Pasiknak amúgy pedig jobban bejön az olyan csaj, akin látszik, hogy mozgékony (fantáziálnak is s jobban megnézik az olyan csajt).

A testünk karbantartása minimális torna formájában fontos. Ha nem figyelsz ilyen téren magadra, olyan leszel huszonéves korodra, mint az én korombeliek xD

Elhíztak, semmi alakjuk, lóg sok minden rajtuk s úgy néznek ki, mint a 40-50 évesek...

Csajszi, én a helyedben nem a füleden lennék kiakadva, de idővel rájössz...vagy nem.(nem jössz rá ha ostoba vagy)

((én már túl vagyok a reggeli edzésen s készülődök 😉))

A lenyalt semmilyen kibontott haj elég sablonos a mostani lányok közt.

+ ha összejössz valaha valakivel úgyis látni fogja az összes porcikádat... Úgy fogad el amilyen vagy, ha meg nem, akkor nem is szeretett csak lyukra ment 😂

Szép dolog a szerelem, de naaaagyon nehéz megtalálni az ideális pasit.

"ki fognak röhögni"

😂😂😂 --> megtörtént!

Inkább próbálj jó csaj lenni: Mozgás, ápoltság, saját stílus, hobbik, valamiben legyél ügyes/kiemelkedő (nem csak tanulással lehet am.), keresd meg miben vagy tehetséges, legyen egy pozitív kisugárzásod és testtartásod.

De leginkább ami hatalmas kincs napjainkban: Önbecsülés s női tartás.

Ezek sokkal fontosabbak, mint egy copf viselése 45percig olykor...😁

Nincs mit veszítened, mivel nem a tied a srác. Akkor főleg nem vesztettél semmit, ha leszólna téged!

Csak gondold át...

Koncentrálj magadra!

Ha jó nővé válsz s ügyelsz magadra, az nagy előny mindenhol s a jövőben is van eredménye.

Figyeltem magamra s letojtam, hogy olykor kilógtam, de meg is van az eredménye.

Fiatalos, combközépig érő haj, ápoltság, sajátos stílus, jó kisugárzás, egészséges formás test.

Smink: Szemkörüli karika eltűntetése az össz-vissz amit használok.

A pasik pedig olykor irritálóan tapadnak.

Van hogy tizenéves kisfiúk próbálkoznak be... S lekoppintom a kisfiaim, hogy közel 2x annyi vagyok, mint ahány évet élt.

Megtaláltam életem párját, de én is estem előtte pofára, mert a pasik/nők 90%-a nyomi, alpári, alacsony mentalitású s csak külsőségeket nézték magukon s másokon...

Sok sikert önmagadért!

Hosszú út áll előttem is, de előtted mégtöbb 😉

Kitartást!

2018. dec. 11. 06:19
 14/20 anonim ***** válasza:

#13-as, mintha magamat hallanám a jövőből :D

Nagyon hasonlít az értékrendünk, stílusunk, csak én még tizenéves vagyok!

2018. dec. 11. 17:57
 15/20 A kérdező kommentje:
A hangsúly egyáltalán nem a fülemen van, ok hogy nagy...alapból a fejformám miatt nagyon rondán áll a copf. Alapból nem azon vagyok kiakadva hogy jaj most látják a fülem vagy látnak copffal....nem tudom ki hogy van vele de én ha copfom van sokkal jobban zavar a hajam mint ha ki van bontva. Utolsó előttinek meg üzennem, egyáltalán nem vagyok elhízva, sőt nagyon vékony vagyok, és tesiből szinte osztályelső. Igen, kibontott hajjal. Nem a hajamon múlik a teljesítményem.
2018. dec. 11. 18:17
 16/20 anonim ***** válasza:
:(
2018. dec. 11. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Igen, nem ettől függ a teljesítményed de az élet része az is hogy tiszteled és betartod a szabályokat amit előírnak még akkor is ha nem tetszik. Egy munkahelyen ha ezzel jössz hogy te nem veszed fel az esetleges egyenruhát, nem kötöd össze a hajad, nem követed a dresscodeot mert neked az éppen nem áll jól, ott helyben ki is rúgnakl és felvesznek mást akinek ez nem okoz problémát. Jobb ha megtanulsz alázatosnak lenni mert az ilyen viselkedést iskolán kívül nagyon nem tolerálják.
2018. dec. 12. 17:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Hagyj ki elől 1-2 tincset
2019. febr. 6. 12:33
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
Eddig azt írtad az zavar ha látják a füled... döntsd már el :D
2019. febr. 9. 08:07
 20/20 anonim ***** válasza:
24%
Nálunk nem volt kötelező.Mondjuk utáltam a tesi órákat, így általában nem is tesiztem kb általános 6.osztálytól.Vagyis kb sosem öltöztem át,néha beálltam valamit csinálni, de általában a fél osztállyal ültünk a padon.
2019. aug. 8. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!