16 eves kortol, ha egy felnott ott van mellettem, piercing szuraskor akkor is ala kell irni egy szuloi belegyezest?
Piercunget 16 eves kor felett szerintem a legtobb helyen megcsinaljak szulo nelkul.
Amugy ha tenyleg a szulo jon veled, miert lenne gond alairni? En ha nyilatkozatot iratnek, biztosan elkernem a szemelyiket, amig olyan studioban dgoztam, ahol 16 felett szuloi jelenlettel megcsinaltuk a tetkot, meg le us fenymasoltam az igazolvanyokat.
SZÜLŐI beleegyező nyilatkozat. Nem 18 év feletti ismerősi...
Mert ha a szüleid nem engedik meg, akkor simán feljelenthetik a szalont.
Szóval nem elég, ha egy nagykorú ismerős veled van.
Szülői/gondviselői nyilatkozat írásos verziója esetén nem elég. A szülő/gondviselő (egyszóval gyám) által hiánytalanul kitöltött nyilatkozat kell úgy, hogy leellenőrizhető legye. (telefonszám, vagy személyes jelenlét)
Tehát, ha a nagykorú nem a szülőd és egyik szülőd sem egyezik bele, úgy nem megy. Azaz bizonyos szalonok elvállalnak, de azokkal kockázat is van. Amelyik szalon ennyire nem figyel oda a törvényre, annak valószínűleg máshol is bajai vannak (minőség).
Ha a szüleid beleegyeznek, akkor meg olyannyira tökmindegy, hogy ki kísér el, akkor is a szülőd fogják felhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!