Valóban nem úgy nézek ki, mint egy magyar? (Kifejtve és
linek képekkel lent)
Figyelt kérdés
Szóval, elég sokan mondták már, hogy nincs túl magyaros külsőm. Nem rossz vagy jó értelemben, csak egyszerűen más nemzetiségűnek nézek ki. Közeli ismerősök, barátok is sokszor mondogatták, ráadásul többször is angolul kezdtek el hozzám beszélni, pl. egy étteremben, pedig nem beszéltem akkor semmilyen idegen nyelven. Ha valóban máshogy nézek ki, mint egy magyar, akor milyen
Engem is gyakran szólítanak meg angolul, de ez inkább a sok külföldi miatt van. Egyszerű a megoldás, tanulj angolul. Miért fontos a magyar kinézet? Egyáltalán nincs két egyforma ember, ha megnézed mindenkiben látsz valamilyen nemzetiségi jegyet.
2018. dec. 4. 23:31
12/22 A kérdező kommentje:
Beszélek angolul
2018. dec. 5. 06:44
13/22 anonim válasza:
Szerintem is török vonásokat hordozol :)
Mikor pesten vagyok hozzám is odajönnek külföldiek angolul útbaigazítást kérni. Pedig én nem nézek ki olyan idegennek:D
2018. dec. 6. 17:12
14/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs olyan, hogy tipikus magyar:D A történelem során megannyi néppel keveredtünk és elvileg már a Kárpát-medencébe sem jöttünk túl homogénen:D
2019. jan. 19. 21:59
15/22 anonim válasza:
Miért írtad a kulcsszavak közé hogy szépség?
2019. jan. 19. 22:42
16/22 anonim válasza:
#15, feltűnt-e már melyik kategóriában böngészel?
2019. jan. 20. 15:53
17/22 anonim válasza:
Első kép alapján zsidónak nézel ki.A többi kép ezt egy kicsit megcáfolja,tehát kevert vagy.
2020. jan. 25. 01:00
18/22 anonim válasza:
Hűű de irigylem a fogaidat, nagyon szépek. :)
És te is, nem tudnék konkrét nemzetiséget mondani, de nekem egzotikusnak tűnik az arcod. :)
2020. jan. 26. 22:02
19/22 anonim válasza:
Lehet hogy nem a létező legtipikusabb magyar lány vagy, de annyira nem lógsz ki. Fehér bőröd van, eleve... Sok nemzetiségekről kinézetre szinte azonnal meg lehet mondani, hogy kb. honnan származnak, de a magyar azért elég kevert nép genetikailag. Sok féle arccal lehet találkozni, aki magyar.
2020. jan. 26. 22:18
20/22 anonim válasza:
Feltűnt hogy a kategóriát nem kötelező beleírni a kulcsszavak közé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!