Hogy lehetek annyira csúnya, hogy a férfiak elkerülnek?
Soha egy férfi se kezd velem beszélgetést. Az utcán észre sem veszek.
Tényleg ennyire undorítóan néznék ki?
22 vagyok
BMI - ez a szám a sulis vizsgálati papírokon is szerepelt.
A magasságodhoz mennyire ideális a súlyod.
"Tényleg ennyire undorítóan néznék ki?
Nem adsz ki képet magadról így nem tudnak véleményt se írni s mit vársz el másoktól így?
De sok oka lehet annak még, hogy nem figyel rád senki:
Öltözködés
Hanyagolt test és testtartás
Negatív kisugárzás
(nonverbálisan unszimpatikus jeleket adhatsz)
Ápolatlanság
Verbális megnyilvánulás
Sugárzó önbizalomhiány.
Én meg pár hete kijárkálok a műhelyemből (művész vagyok sok ágon, bejelentett munkaként gyógyszerészeti laboros) és nem csak megnéznek, de sokan udvarolnak is.
Azt elárulom, hogy tudd:
MINDENEMRE oda figyelek!
Táplálkozás, folyadékbevitel, edzés (pl most is pihenek a kádban, mert végeztem), saját stílus, ápoltság (körmeim természetesek 7mm hosszúak, hajam combközépig ér, sokszor vannak olyan anyagok ami miatt kiszáradna a bőröm, de azt is folyamat karban tartom..stb)
Kiegyensúlyozott lélek s alap önbizalom, megfelelő kisugárzást ad egy embernek.
Sokkal összetettebb a megjelenés, mint gondolnád.
De vakon viszont ne várj megfelelő válasz avagy tanácsot másoktól, hiszen nem látunk vagy/és ismerünk téged.
Gondold át milyen vagy mi lehet a gond s tegyél ellene (ha már úgyse mutatod magad, akkor neked kell megtalálni a probléma forrását).
Annyit tudok mondani, ami fix:
Biztos lehangolt, negatív lehetsz, önbizalom hiánnyal, ebből kiindulva pedig nem valami divatos/elegáns megjelenésed lehet.
+ picit buta is, mert vakon nem fog tudni senki értelmesen kommentet írni s válaszolni arra, amikre keresed válaszaidat. - holott ezt neked tudni kellene.
S manapság amúgy se tudnak kommunikálni, udvarolni a pasik😉
Ezért is lenne jó, ha magadat összeszednéd.
Mondok egy egyszerű pl-t:
Infót szeretnél a végállomáson (idő, honnan indul melyik jármű),
Egyértelműen a legtöbb ember szimpatikus jobb kisugárzású, megjelenésű embert szólít le!
Itt kezdődik az amire választ keresel.
3évvel vagyok idősebb nálad 😉
Ha valamibe tudok segíteni tanácsot adni nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!