Leggings harisnyával?
Figyelt kérdés
Kaptam szülinapomra egy ilyen cicanadrágot.
Imádom, de alacsony vagyok ezért hosszított felsővel veszem fel akkor úgy nézek ki mint egy zsák.
Arra gondoltam, aláveszek egy vékony harisnyát, így mintha vastagabb lenne az anyaga, nem tapad a fenekemre se annyira. Tudom, hogy gáz cicanadrág rövid pólóval, de egyszerűen máshogy nem tudom akkor felvenni..ezért gondoltam, hogy aláveszek egy harisnyát
2018. dec. 1. 11:51
1/5 anonim válasza:
Attól hogy aláveszel harisnyát, még látszani fog hogy cicanadrág.
Próbálj más fazonú hosszított felsőket, nemhiszem hogy mindben úgy néznél ki mint egy zsák.
2/5 anonim válasza:
Párom szerint nem sok alacsonyabb ember létezik tőlem, de sosem nézek ki úgy, mint egy zsák egy hosszított felsőben. Ha nálad így van, akkor rossz a fazon a testalkatodhoz képest. És a leggings soha nem bolt nadrag, nem is lesz. Közönséges, igenytelen, ha valaki rövid pólóval veszi fel és bocsi, de látszik az egész picshája körvonala.
3/5 anonim válasza:
Azért az még érdekelne, hogy nálad mi a hosszított felső. Mert a térdig érő az valóban gáz, de a feneket takaró felsővel nagyon jól mutat.
4/5 anonim válasza:
Akkor hordd otthon. Probléma megoldva..
5/5 anonim válasza:
Szerintem hordd úgy ahogy szíved szerint hordanád! Ne foglalkozz senki más véleményével,és ne érdekeljen,hogy mit szól más,ha így vagy úgy veszed fel! Harisnya meg nem való leggings alá!:) Most Úgyis tél van,zokni,bakancs...:) 37/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!