Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatnám meg, hogy...

Hogyan tudhatnám meg, hogy jól állna-e nekem a kopasz fej?

Figyelt kérdés

Nagy fülem van, és nem tudom, hogy meg merjem-e csinálni. Teljesen kopaszra gondoltam, de nem vagyok benne biztos.

A géppel lenyírt legkisebb az úgy ahogy áll. Szakáll mellé lenne a kopasz fej.

Tudom, hogy lesz olyan komment, hogy ha nem vagy biztos benne akkor ne csináld. Ki szeretném próbálni, de ha nagyon béna, akkor meg szívás.

Meg merjem csinálni?

19/F

2018. dec. 1. 02:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán kipróbálhatod, mert max 2 hónap és már bőven lesz hajad, ha mégsem jönne be a sztori.
2018. dec. 1. 04:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Kipróbálod.

2. Veszel egy fürdősapkát és azzal próbálod ki.

2018. dec. 1. 06:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy egyszerűen fogod magadat, és egyszer a gépelés után rögtön borotvával is átmész rajta. Én értem a dilemmádat, de úgyis ki fogod próbálni, de ez egyáltalán nem baj. Valamint valóban, ahogy első is írta, 1-2 hét alatt megnő akkorára, mintha ha géppel toltad volna le. Egyébként meg ha nem próbálod ki, sosem tudod meg, hogy hogy állna borotvált kopasz :D
2018. dec. 1. 08:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Fotoshop
2018. dec. 1. 08:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt régen valami oldal, ahol ha feltöltöttél egy fotót, akkor megnézhettél frizurákat, hajszíneket, hogy hogy állna... kopasz is volt....

Rég volt ez, hogy próbálgattam, nem is tudom milyen oldal volt.

Keress magadnak ilyemsit a guglival, elsőre jobb megoldás, mint rögtön kopaszra nyíratni.

2018. dec. 1. 09:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor kipróbálom. Nem most, hanem majd tavaszra, mert kicsit hideg lesz a télen.
2018. dec. 1. 11:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Helyes döntés. Megbánni biztosan nem fogod, ha leborotválod azt a kis maradékot, amit a gép hagy, maximum nem áll annyira jól, de sebaj, mert hamar megnő pár mm-esre. Amúgy az első pár alkalommal eléggé pepecselős a borotválás...:D
2018. dec. 1. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:
ha hátul a fejedben a csont kidudorodik és nem kerek a fejformád akkor borzalmasan néz ki. tapasztalat
2018. dec. 2. 01:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Össze vissza áll a csontom. Egy helyen kidudorodik, fél centivel később behorpad. Így van ez egész végig.

Attól megpróbálom, lesz ami lesz.

2018. dec. 2. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
A helyedben tennék egy próbát Photoshoppal. Amúgy nagyon elállnak a füleid? Mert akkor elég nagy bátorság kell hozzá :)
2018. dec. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!