Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intimgyanta után mit vegyek fel?

Intimgyanta után mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Vidéken élek,Budapesten fogok intimgyantáztatni. Tudom,hogy laza öltözék javasolt deréktól lefelé utána.

Olvastam,hogy vannak,akik bugyit sem vesznek fel utána,meg előjönnek a maxi szoknyák,meg bármiféle olyan szoknya/nadrág,ami nem passzos,és szabadon hagyja a bőrt. Viszont nekem Pestről másfél óra haza az út (tömegközlekedéssel),és kicsit nekem hideg van a szoknyázáshoz.

Van egy mom jeans-em,ami azt hittem elég bő lesz “odalent”,de sajnos az sem elég jó. Itthon persze már tudnék kényelmesen öltözni,csak amíg onnan hazakeveredek,addig nem árt,ha kicsit szűkösebben öltözöm? Kb pár óráról lenne szó.

2018. nov. 25. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanúgy öltöztem mint máskor, csak itthon vettem le a bugyit
2018. nov. 25. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig kényelmes pamutbugyit hordok utána, aminek nincs varrása és cicanadrágot tunikával, hosszabb felsővel vagy lágyabb anyagú farmert
2018. nov. 27. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!