Nem vagyok szép. Mit tegyek?
Kepzeld en a "csunya" lanyokra figyelek fel es probalok tanulni,akiknek van onbizalma.
Csodalatos tud lenni,ahogy egy nem tul szep lany sugarzik az onelfogadastol...
Latszik rajtuk,hogy szeretik magukat.
Szeresd a szep kerek arcod
Apold a hajad es szeresd :)
Szeresd az orrocskad barmilyen is legyen az
Apold a borod es szeresd
(egy jol megvalasztott alapozo szep megjelenest ad)
Es fejleszd onmagad,olvass sokat,pszichologiat is
Az intelligens nok szepek is
Én is rondának gondoltam magam sokáig de mára már tapasztalom is hogy nem egyezik mindenki ízlése és inkább megosztó jelenség vagyok.
Sokan beszólogattak hogy milyen csúnya vagyok, csúfoltak a szemüvegem miatt, ferde a fogsorom, nagy az orrom és hiába vagyok vékony/átlagos testalkatú közöm nincs a nőies alakhoz.
Ennek ellenére ma 3 fiú is megbámult, nem is kicsit. Semmi feltűnő nem volt rajtam, így nem hiszem hogy azt nézték volna hogy mennyire ronda vagyok. De ha mégis, hát istenem, legalább érdekes vagyok és egyedi. :)
Ma már kevésbé zavar az hogy esetleg valakinek nem tetszem, mivel már rájöttem hogy nem igazán számít. Meg azért mostmár meg is tudom védeni magam, de szerencsére a felnőttek ritkábban szokták egymást csúfolni, ebben a korban a hátad mögötti kibeszélés a divat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!