Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem vagyok szép. Mit tegyek?

Nem vagyok szép. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyit kell tudni rólam,hogy kerek arcom van,szemüveges,lapockáig érő szőkés hajam van,és 167cm.(pattanás 1-2).Nem tartom magam szépnek,és ezt már tudtomra is adták,ezért nem nagyon megyek ki az utcára sem.Ti mit gondoltok?Már néztek meg fiúk,de gondolom azért,mert hogy milyen ronda vagyok már.Mit rontok el?

2018. nov. 22. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Kepzeld en a "csunya" lanyokra figyelek fel es probalok tanulni,akiknek van onbizalma.

Csodalatos tud lenni,ahogy egy nem tul szep lany sugarzik az onelfogadastol...

Latszik rajtuk,hogy szeretik magukat.

Szeresd a szep kerek arcod

Apold a hajad es szeresd :)

Szeresd az orrocskad barmilyen is legyen az

Apold a borod es szeresd

(egy jol megvalasztott alapozo szep megjelenest ad)

Es fejleszd onmagad,olvass sokat,pszichologiat is

Az intelligens nok szepek is

2018. nov. 22. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Változtass a külsődön vagy fogadd el magad.
2018. nov. 22. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Nincs olyan, hogy abszolút ronda lennél. Mindenkin van valami szép és mindenkinek meg van írva előre a boldogság. Esetleg életfeladatod ezt a rossz érzést legyőzni és bizony ezt le is kell győzni. Te ilyen vagy, ilyennek próbáld elfogadni magadat, ilyen életet választottál úgyszólván odafentről, és ezt kifelé sugározva így fog téged is szeretni valaki. Ha magadba temetkezel és ki sem lépsz, azzal csak rontasz ezen. Soha ne hallgass olyan ártó emberekre, akik csúnyának mondanak téged. Ők belül rondák és ezzel magukat minősítik. De ha valamit tényleg nem tartasz magadon elfogadhatónak, azért még mindig tehetsz. Másféle sminkkel vagy más színekkel. De még az is lehet, hogy idővel a tested máshogyan fog reagálni. Csak ahhoz az is kell, hogy ne roggyanj össze. Tegyél magadért, hogy jól érezd magadat és mosolyogj a gonosz világra. :-)
2018. nov. 22. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Én is rondának gondoltam magam sokáig de mára már tapasztalom is hogy nem egyezik mindenki ízlése és inkább megosztó jelenség vagyok.

Sokan beszólogattak hogy milyen csúnya vagyok, csúfoltak a szemüvegem miatt, ferde a fogsorom, nagy az orrom és hiába vagyok vékony/átlagos testalkatú közöm nincs a nőies alakhoz.

Ennek ellenére ma 3 fiú is megbámult, nem is kicsit. Semmi feltűnő nem volt rajtam, így nem hiszem hogy azt nézték volna hogy mennyire ronda vagyok. De ha mégis, hát istenem, legalább érdekes vagyok és egyedi. :)

Ma már kevésbé zavar az hogy esetleg valakinek nem tetszem, mivel már rájöttem hogy nem igazán számít. Meg azért mostmár meg is tudom védeni magam, de szerencsére a felnőttek ritkábban szokták egymást csúfolni, ebben a korban a hátad mögötti kibeszélés a divat. :D

2018. nov. 22. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!