Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik férfi parfüm lehet...

Melyik férfi parfüm lehet amit ma éreztem, lent a többi?

Figyelt kérdés
Ma egy fiatalemberről éreztem egy nagyon jó illatot. Nem tudom meghatározni milyen, csak az jutott eszembe, olyan karácsony illat. Azt sem tudom parfüm vagy mi volt, de tartós és intenzív.

2018. nov. 18. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Elég sok minden lehetett... vanília, fahéj, szegfűszeg, kardamom, dohány...

Mivel fiatalnak írod, szerintem a 1Million esélyes, az fahéjas. De kifújáskor, frissen, minden parfüm kicsit másnak érződik, ezért nehéz tesztelni.

2018. nov. 18. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Karácsonyi illat ? :D akkor lehet valami édeskés illat mint pl hugo boss bottled (fahéjas almás pite féle illat) vagy a fent említett paco rabanne 1 million ami szintén édeskés illat,és persze még ott van a armani code azis finom illat..Lehet hogy a 3 parfüm közül ezek voltak mivel nagyon híresek,gyakoriak (tucat illat) a fiatalok körében,és mindegyik őszi téli illat.(főleg akkor jól érezni).
2018. nov. 19. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Viszont félreértettetek. Nem úgy fiatal mint kamasz, azért nem írtam srácnak, hanem fiatalembernek. Olyan 30-as.

2018. nov. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!