Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tartalmaz egy arckezelés,...

Mit tartalmaz egy arckezelés, és nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Holnap megyek kozmetikushoz arckezelésre, nagyon félek mert még soha nem voltam. Ha valaki volt már írja meg légyszi hogy mit tartalmaz, mennyi ideig tart, meg hogy fáj-e. :S Köszi!!!!!!!! L/15
2010. jún. 25. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kozmetikustól függ, hogy mit tartalmaz, gondolom a miteszereket/pattanásokat kinyomja, gőzölés, szemöldökszedés, arc masszázs de ennél sokkal több fajta kezelés is lehet. A felsoroltak alapján
2010. jún. 25. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
a vége lemaradt, a felsoroltak alapján szerintem te is látod, hogy nem fáj nagyon:)
2010. jún. 25. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

attól függ mennyi bőrproblémád van.

először előkészíti az arcodat a kezelésre.letisztítja,radírozza,gőzöli.

aztán kinyomkodja.aztán pedig befejezi tonikkal és maszkkal.

kb. 1.5-2 óra

2010. jún. 25. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

én havonta járok, fellazítja a bőrt, leradírozza, kiszedi a mitesszereket [úgy értve, hogykinyomkodja] meg a pattanásokat, ha van, aztán rak fel egy összehúzó pakolást, és mehetsz Isten hírével. kb olyan 3/4-1 óra szokott lenni.

én szeretem, félni nem kell :)

mikor nyomkod, az van, hogy fáj, de simán túlélhető.

2010. jún. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!