Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem merek nőies...

Mit tegyek ha nem merek nőies cuccokat hordani?

Figyelt kérdés

Szóval fogytam 20 kilót és szeretnék mostmár nőiesebben öltözni, magassarkút felvenni. De senki nem úgy ismer, hiába fogytam le hogy én meg a nőiesség... félek azt gondolják hogy Úristen ezzel mi lett... főként az a bajom, hogy kellene egy nagyon elegáns, nőies táska amivel a lányok mászkálnak mivel magassarkúhoz ez illik. Na ettől nagyon félek, fura lenne nekem is meg a családomnak, az embereknek mivel én mindig ez a hàtizsákos, iskolatáskás lányka egy voltam. De szeretnék komolyabb lenni, nőies nő. Mit tegyek hogy ne érezzem rosszul és feszengve magam ha egy ilyen szép táskát viszek a kezemen? Persze nem ezekre a p*csás táskákra gondolok, nem elk*urvulni szeretnék csak nőies nő lenni, sokat küzdöttem magamért!

18/lány

2018. nov. 12. 19:37
 1/10 anonim válasza:
84%
Legyél büszke magadra, és ha már küzdöttél,akkor viselj nőies ruhákat,amik kiemelik az alkodat! Használd ki,aki fikáz az csak féltékeny!
2018. nov. 12. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem ezért voltál ilyen kitartó hogy az xxl-es ruhákat hordjad!

Én a helyedben már holnap olyan ruhába jelennek meg, egyszerűen jó érzés csinosnak lenni, plusz önbizalom, jobban fogod magad érezni.. fura lesz de jó is egyben!

Csináld meg a hajad is egy kis smink, had essen le mindenkinek az álla.

Egy ilyen kitartó munkával dicsekedni kell és nem eltitkolni, hanem megmutatni mindenkinek !

2018. nov. 12. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem úgy érzed h nem éreznéd jól magad nőiesebb ruhakban akkor szerintem ne erőltesd.

Próbàlj fokozatossan nőiesedni. Ne rögtön magassarkú cipőt hordj.

Elsőnek hordhatnàl laposabb talpú nőcis cipőt és így szépen fokozatossan vàltoztatni.

2018. nov. 12. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem hogyha ennyit fogytál, hogy nem nőtt az önbizalmad, én miközben fogytam, meg mostmár gyúrok, sok visszajelzést kaptam, ami miatt talán tulságosan is megnőtt az önbizalmam. Ne foglalkozz más mit gondol, vagy mit mond rólad, ennyi évesen eljuthattál már volna erre a szintre. 18F
2018. nov. 12. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj azzal, hogy ki mit gondol, ha így éreznéd jól magad, akkor hajrá!

Én xxl méret vagyok, mikor meghíztam, elveszítettem az önbizalmamat (persze előtte se volt sok), aztan valami bekattant, és eldöntöttem, hogy nem érdekel mások véleménye, visszatérek a nőiesebb ruhákhoz, csinos cipők, harisnya, ruha, szép sminkek (szerencsére elég jó alkatom van, annyira nem vagyok hurkás, meg vannak szuper szabású dolgok, csak meg kell találni, mi áll jól). Azóta mindenki csak dícsér, hogy csinos vagyok, és így egy kicsit több önbizalommal könnyebb volt megint elmenni edzeni is.

Szóval hajrá, legyél csinos!

2018. nov. 12. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
3-as válaszolóval értek egyet, ha alapból nem nőcis a stílusod, feszengsz tőle, nem fog jól állni, ha magadra erőlteted. Ha csak nem zsákot veszel magadra, hidd el, meglátszik rajtad, hogy ennyit fogytál, ez nem ruha kérdése. A stílus pedig nem a súly kérdése. Ha valaki alapból nőies stílusú, az ducibban is a nőiesebb ruhákat részesíti előnyben, aki pedig sportosabb, lezserebb, az vékonyan is olyan. Hordj olyan cuccokat, amit a magadénak érzel, kényelmesen érzed magad bennük. Ha pedig úgy érzed, mindenképp stílust akarsz váltani, azt tényleg fokozazosan tedd, neked is könnyebb úgy kitapasztalni, mi áll jól, és a környezeted sem fog furán nézni, mert igen, furán tud kinézni ha egy addig sportos, melegítős tornacipős lány egyszer csak megjelenik magassarkúban és miniben. Pláne ha nem tudja viselni...
2018. nov. 13. 08:30
 7/10 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki azt javasolta, fokozatosság. Csak mindig 1-1 valamivel bővítsd a tárad, nem kell kapásból lecserélni mindent. Illetve, a fokozatosság ott is érvényesülhet, hogy nem egyből szupernőcis táskát veszel, hanem kezded egy elegánsabb hátizsákkal, már belevittél valami újat. Lapostalpúakból is vannak nagyon csinosak. Majd megszokod és a környezetedtől szerintem csak olyat fogsz hallani, hogy "De jól áll!" :)
2018. nov. 13. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Egy remek stílus tanácsadó egyszer azt mondta, nézz ki úgy hogy az emberek megjegyezzék, hogy ez nem te vagy te nem ilyeneket hordtál ez más mind szoktál, és hasonlóak. Mert ez jelenti azt hogy célba értél, az emberek felfigyeltek rád, és akár még irigykedhetnek is. Menj és hagyd el a lárva állapotot légy pillangó, hogy szépen leírjam. :D Senki szava ne érdekeljen, ha negatív se az csak irigység lesz úgyis sőt légy rá büszke.
2018. nov. 13. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyelj Kérdező!

Számolj le az "eddigi életeddel" és a félelmeiddel! :) Lefogytál, rájöttél ki is vagy és mire vágysz. Ne foglalkozz senkinek a véleményével, éld meg magadat és a vágyaidat! Ha ezek a ruhadarabok jönnek be amiket említettél akkor szépen sorban kezdd el beszerezni őket ahogyan a pénztárcád engedi. Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond és mi a véleménye, a lényeg az, hogy Te hogyan érzed magadat tőle! Nyugodtan vállald fel magadat és légy nő! Mindenki változik, Te is és más is, eddig hátizsákos lány voltál, mostantól meg csinos nő leszel, ennyi történik. Egyébként meg nem az a fontos,hogy a közvetlen környezetedben kinek mi a véleménye, hanem az, hogy Te magad mivel tudsz azonosulni, ha jól sejtem még középiskolás vagy, érettségi után új közegben leszel :)! Szóval hajrá! Légy jó csaj:)! 37/f

2018. nov. 13. 18:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat, igazatok van, nőies leszek
2018. nov. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!