Mit tegyek ha nem szeretném hogy lógjon a mellem?
Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 17:27
1/8 anonim 

válasza:

Fogadd el,mert ha nem szeretnéd,akkor is lógni fog.
Ez olyan,mint hogy örülj neki,hogy esik az eső,mert ha nem örülsz,akkor is esik.
3/8 anonim 

válasza:

Műtét, de szerintem nem ér annyit, korrigáld melltartóval. Aki szeret, az a melleidet is olyannak fogja szeretni, amilyenek.
4/8 anonim 

válasza:

Fordulj tanácsért Emilia Clarke-hoz... :DD
5/8 Juliusz48 

válasza:

Van még egy lehetőség, ki kell költözni valami gravitáció mentes helyre, mert Newton tagadása nem segít. Persze ha megszabadulsz tőle az konkrétan segítene, csak valószínűleg ez az utolsó gondolatod. A kis mell sokat segíthet a kívánt állapotra fennálló idő nyujtásában.
6/8 anonim 

válasza:

Én szívesen tartom. 366 napon át.
7/8 anonim válasza:
Igen aki szeret az így is szeret.
A baj az, ha saját magad nem szereted így.
Kis edzés valamicskét segíthet a feszességen, ha a mellszövet alatti mellizmok erősödnek.
Egyébként meg kis korrekciós műtét. Amivel Te sokkal jobban és magabiztosabban érzed magad....
8/8 Kovács22 válasza:
huh, nem tudjuk kinek mitől lóg, az a baj! Van akinek alig nőtt ki és már lóg. Van aki edzi a mellkasi izmot, mégse segít. Szerintem tök véletlen. Ált. a melltartó korai hordása állítólag nem segít, hacsaknem extra nagy a mell, amit muszály tartani. De ha sokat sportolsz és nagy a cici, és nem megfelelő melltratóban vagy, akkor nagyobb eséllyel fog lógni. A lógás egyébként csak a hülye fiúknak nem jön be, akik tökélyre végynak. Azok meg majd fizetik a mellplasztikádat, ha úgy alakul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!