Ha valaki nagyon csúnya, akkor meg tud szépülni?
Nagyon csúnya vagyok , minden visszajelzés ez volt bàrmelyik fiútól .
Szerintetek meg tudok szépülni , vagy egyedül élem le az életemet? Mindenki tetszik valakinek a gimiben , én még soha nem tetszettem senkinek életemben se

Hát, két általános igazsággal válaszolnék: az egyik hogy elégséges mennyiségű pénz bárkit meg tud szépíteni, a szó szoros értelmében - plasztika, leszívás, itt kicsit felvarr, ott kicsit megnövel, fogakat egy kicsit, kontaktlencse, műhaj, műköröm, mű minden, amit szeretnél. A másik, hogy a szépség abban az értelemben amiben te gondolod azért alapvetően belülről is fakad, ha önbizalom, magabiztosság, közérzet szintjén benned rendbe kerülnek a dolgok akkor az az egész küldősre, kisugárzásodra is ki fog hatni. Tehát igen, meg tud szépülni:)
Nem tudom amúgy hogy milyen bunkó mondta hogy nagyon csúnya vagy, biztos nincs így, vagy ha tényleg, tuti van ilyen csúnya férfiban is, csak meg kell találni:D

Sminkelj, és hordj szép, divatos ruhákat. (Ha írsz egy üzit akkor erről bővebben is beszélhetünk) Kérd ki egy fodrász véleményét, hogy milyen frizura állna neked a legjobban, és vágass olyat, vagy ha szeretnéd be is festetheted. (Fodrászt szintén tudok ajánlani bármelyik megyében) Szedd ki a szemöldököd, és ha problémás a bőröd akkor vegyél rá valami krémet, vagy arcmaszkot, vagy ilyesmit, vagy kozmetikushoz is mehetsz.
Ha ennél is több kell, akkor csináltasd meg a körmödet (vagy magadnak is festheted otthon), és esetleg műszempillád is lehet. Ha kell akkor ugye fogszabályzó. Ennyi, nem létezik hogy ettől nem lesz szép valaki. Főleg a ruhák, a smink, és a haj dob egyébként a dolgon.

Plasztikai sebész. Csak így.
Részvétem, én is nagyon ronda vagyok. Még így 26 évesen is és még most is bántanak miatta.
Nemsokára Angliába megyünk, ott összegyűjtök pénzt és elmegyek plasztikáztatni.
A smink nem sokat segít egy ronda arcon sajnos. Max. picit átlagossá tesz. Egyedül az alakoddal kezdhetsz bármit is.
Aki csúnya, az csúnya. Ez van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!