Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri itthonra beszerezni...

Megéri itthonra beszerezni műkörmős cuccokat, mint körmöshöz járni minden hónapban?

Figyelt kérdés

2018. nov. 5. 19:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azt fogom tenni, köszönöm.:) a géllakkozást is nagyon hamar megtanultam,akkor a műkörmözés is menni fog.
2018. nov. 6. 08:28
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Egyértelműen megéri, CSAK gyakorolni kell, és menni fog az építés is!

Azért nem mindegy, hogy 3-4 hetente otthagyok 3-4 ezret egy géllakkért, és még macerás is hogy mikor tudok legközelebb menni, itthon pedig kb 20-25 ezerből megvan a lámpa, primer, alap/fedő lakk, + pár szín, amit szeretek.

Használtan is annyi körmös kiegészítőt lehet venni, 500 Ft-ért olyan lakkokat amik még félig tele vannak (a 2000 Ft/teli lakk helyett), nyilván ha csak magadnak csinálod nem is fogy olyan gyorsan a lakk, hogy ne érje meg magadnak csinálni.

A fertőzéseket pedig ki lehet kerülni fertőtlenítő használatával, illetve azzal, hogy az eszközöket is rendben tartod mindig!

Allergia valamelyik anyagra? Kérlek, ez egy "hivatásos" körmösnél is előjöhet, ha pont olyan anyag van a termékben, VAGY a megszokott termékre is bárki bármikor allergiás lehet, az allergia bármikor kialakulhat bármire, úgyhogy felesleges ezzel ijesztgetni a Kérdezőt.

2018. nov. 6. 12:28
 13/21 Darkness forever válasza:
0%
Megeri
2018. nov. 6. 13:12
 14/21 anonim válasza:
84%
Nagyon megéri. Én ezt csinálom már 3 éve. Megspóroltam minimum a műkörmösnek adott összeg felét évente. Pedig vettem kb. 30 gél lakkot, 3 gépet és mindenféle kiegészítőt. Én is azt utáltam meg, hogy nem ér rá mindig, mert annyira jól megy neki az üzlet, hogy amikor nekem van programom, akkor ő nem tud vállalni, 8000-ért, és még a minősége is csapnivaló, túl egyszerű, semmi érzéke nem volt hozzá. Jó vacak gyenge géppel dolgozott, amit én vettem az egy szuper darab, halálosan gyors és még a lábamra is jó. Nem fontos a legdrágább gél lakkokat megvenni, én a Moyra-val kezdtem és azok is jók. Szóval nyugodtan vágj bele!
2018. nov. 6. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

Nekem speciel 3 hetente kellene körmöshöz járnom, mert gyorsan nő a körmöm. Ez évi 17 alkalmat jelentene, de tfh tartok néha szünetet, akkor legyen 14 alkalom. 12x3000Ft(ennyit kérnek el a legolcsóbb helyen egy nyomorult géllakkért)=42 ezer Ft/év, amit a körmömre költök, HA körmöshöz járok.

Viszont már kb 25-30 ezerből egy egész szép körmös készletet tudsz magadnak beszerezni, és nem kell máshoz rohangálni, ezt kb 1x fizeted ki, és évekig elvagy, mert egy üveg lakk sokáig elég ha csak te használod, néha veszel egy új színt/eladsz egy olyat, amit már nem szoktál használni, és kész, évekig megvan a körmöd 30 ezer Ft-ból kb.

Szóval egyértelműen megéri.

2018. nov. 6. 13:23
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Belevágok én is a műkörmözésbe. ^^

Tudtok ajánlani kezdő szetteket, amit meglehet rendelni neten.?

2018. nov. 6. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobban jársz, ha egyenként megveszed, ami kell. Egy kezdő szettben sok felesleges dolog van általában.

Illetve most egyre több helyen olvasom, hogy bevált a polygél. Azt könnyebb használni építésre, mint a zselét és a sablont.

2018. nov. 6. 14:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt a tippes szettet? Aminél a tippre kell kenni a gélt?
2018. nov. 6. 22:14
 19/21 anonim válasza:
0%
Egyáltalán nem kéne műkörmöt használni
2018. nov. 8. 07:15
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Szia.

Megéri beruházni és beszerezni minden eszközt, idővel megtérül neked.

Nekem sok pénzem van benne és megtérül bár és csinálom ezt...

Én férfi kormos vagyok a Crystal nails műköröm full tanfolyamot vegeztem + parafin es massage.....és otthon csinálom sokba van az égsz.

Nekem könnyebb mert a sajatomat nam csinálom de neked nehéz lesz az aktívabb kezeddel a másikat megcsinalni, én a sajatomon gyakoroltam.

A wishrol érdemes sok mindent rendelni , lampa , snd Shell lakk és egyébb dolgok , a Crystal oldalán videók vannak abból tanulhatsz mindent elleshetsz.

Sok sikert!!!

2018. nov. 11. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!