Ezek a cicik is szépek?
Sok kérdést írtak már ki, hogy a kis cici tényleg szép?
itt a link egy nőről arra vagyok kiváncsi, hogy ez speciel mit vált ki belőletek srácok. Köszi előre is.

Szerintem a mell az ami egyáltalán nem fontos egy nő külsejében. Mondom ezt mint nő,nem pedig férfi :D
Egy barátnőm is megcsináltatta neki pont ekkora melle volt és azt mondja,hogy megbánta.Pedig nem is nagyokat tett be és a barátja is panaszkodik,hogy miért kellett :D
Valamiért én mindig úgy éreztem csak azoknak a pasiknak lényeges ez akik hááát nem éppen az eszükről híresek. Ez olyan mintha a nő csak azt nézné,hogy mlegyen hulk szerű izmos a pasi,érted van egy kategória akiknek ez tetszik,de én nem akarok olyan pasit akinek a nagy tőgy kell... :D

Azóta már nem ekkora. Hatalmas szilikon ciciket csinaltatott. Szerintem sokkal szebb a nagyobb mellekkel. 23L

Hol van a képen cici?
A ruhától semmit nem látni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!