Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk nektek tetszene egy...

Fiuk nektek tetszene egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

170cm, 63kg. +barna haj és szem. Szép arcom van, nagyon hangsúlyos szemeim.(Inzulin rezisztencias vagyok.)

úgy érzem kövér vagyok, nem kellek senkinek. Nagyobb combjaim vannak, lapos hasam, nagyon vékony derekam, szép arcom.

Nem tudok enni normálisan, van h egész nap nem eszem semmit, lelkiismeret furdalásom van az evéstől... Menyit kéne fogyjak?

Az alkatom nagyon hasonlít erre : [link]

Csak egy nagyon picit nagyobb a combom, de nem olyan feltűnő a különbség.

2018. okt. 28. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem bejön, 18f
2018. okt. 28. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Ez neked kövér? Jézus fa**a...

Nézz már rá egy BMI táblázatra könyörgöm, ez a lehető legjobb testsúly a magasságodhoz...

Ha inzulin rezisztenciád van akkor iszonyatosan ártasz azzal, hogy nem eszel. Juj.

Tessék, ilyen egy kövér nő: [link]

Egyébként ha a fiúknak nem tetszel, az nem a külsőd miatt, hanem az önbizalomhiányod, testképzavarod és evési rendellenességed miatt lesz.

Térj észhez te lány

2018. okt. 28. 17:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Tetszene, hiszen kb az ideálomat írtad le. Vadítóan szexi, de nem járnék vele. Nekem nincs szükségem arra, hogy egész nap hisztizzen meg rinyáljon két falat kaja miatt. Inkább keresnék olyan lányt, aki agyilag ép és kiegyensúlyozott.
2018. okt. 31. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Tökèletes tested van, a súlyos miatt ne aggódj, még akár hízhatsz is kicsit :)
2018. nov. 1. 22:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a többit ;)
2018. nov. 2. 10:08
 16/16 anonim válasza:

Kifejezetten csinos! (;

25f

2018. nov. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!