Fiúk szerintetek melyik lány teste a jobb?
2018. okt. 27. 07:03
2/19 anonim 

válasza:

Nálam a kettő közt van az igazság.
Ha csak eközül a kettő közül választhatok akkor az első.
3/19 anonim 

válasza:

Ha muszáj választani, akkor a második. De szeretem, ha a lánynak van egy kis pocakja. Nem tetszenek ezek a vékony lányok.
4/19 anonim 

válasza:

A második, de még az sem az igazi. Túlon-túl modell alkat.
5/19 anonim 

válasza:

A 2. Alexis inkább... az első túl izmos... De a 2 sem az igazi, de megelégednék vele ;)
6/19 anonim 

válasza:

Milyen nagy igények vannak, nézz'oda. :D Én ugyan lány vagyok, de törekszem arra, hogy "kinézzek valahogy". Szerintem egyik csaj alkatával sincs semmi probléma és a pasik nagy része mindkettőt elfogadná. Ha mindenképp le kell tenni a voksot, 1-es, de fene tudja... Biztos nagy segítség voltam...😂
7/19 A kérdező kommentje:
2018. okt. 27. 11:17
8/19 anonim 

válasza:

Őszintén, ha engem kérdezel, nekem ez első kép jobban tetszik. De hát kinek mi. Biztos nem volt könnyű elérni ezt az alakváltozást, úgyhogy gratulálok! :D
9/19 anonim 

válasza:

A második formád sokkal jobban tetszik! Szerintem Te is jobban érzed magad így a bőrödben. Gratulálok az átalakuláshoz! Csak így tovább! Hajrá!
10/19 anonim 

válasza:

A kérdés alatt lévő linkek közül az első lány alkata jobban tetszik. Amit utána linkeltél ott a második alat jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!